Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ezekben a csillagjegyekben jobb, ha nem bízol meg soha teljes mértékben!

3 csillagjegy, akiben jobb, ha nem bízol meg teljes mértékben

Mindenki környezetében vannak olyan emberek, akik nem annyira megbízhatóak. Nem lehet tudni, hogy mikor számíthatsz rájuk, és mikor hagynak cserben. És sokszor azt sem lehet tudni, hogy mennyire mondanak igazat, és mennyire nem. Ők azok, akik leginkább a saját érdekeiket veszik figyelembe.

Ez a 3 csillagjegy, nincs mit szépíteni, kissé megbízhatatlan!

Ikrek

Ez egy nagyon sokoldalú csillagjegy, sokszor nem túl megbízható, de ennek ellenére van, amikor kifejezetten segítőkész. Mivel soha nem tudod kiszámítani, hogy épp milyen hangulatában van, jobb, ha nem bízol meg benne teljes mértékben.

Nagyon kíváncsi típus, és emiatt kissé zaklatott, és kiszámíthatatlan személyiséggé válik. Az biztos, hogy a legnagyobb titkokat soha nem szabad egy Ikrek csillagjegyű személyre bízni.

Oroszlán

A legfontosabb számára, hogy mindig a figyelem középpontjában lehessen. Energikus, szórakoztató, és különleges vonzerővel rendelkezik. Mindenki imád a társaságában lenni. Mivel azt hiszi, hogy ő az Univerzum középpontja, úgy építi fel a kapcsolatait, hogy ezt a pozícióját támogassák.

Hajlamos a titkok kifecsegésére, és a hűség sem az erőssége. Ha az érdekei úgy kívánják, gyorsan új barátok után néz.

Nyilas

Nagyon erős a szabadság utáni vágya, nem szereti a korlátokat, kötöttségeket. Maximális energiával éli az életet, egyszerre szeretne részt venni minden érdekes eseményen, és, ha tehetné állandóan csak utazna.

Lehet, hogy megígért valamit, de az utolsó percben mégis cserben hagy, mivel épp lehetőséget kapott egy számára izgalmas dolog kipróbálására. Nem szereti a monotonitást, csak akkor érzi jól magát, ha változatos az élete.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!