Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ha rossz napunk volt, általában azt mondjuk, hogy nem voltunk szerencsések, azonban vannak olyan időszakok, amikor peches történések sorozata nehezíti meg az életünket. A csillagok állása is nagyban befolyásolja a dolgok alakulását!

A május az alábbi 3 csillagjegy számára nem lesz valami felemelő, egy nehezebb időszak vár rájuk, és nehézségek sorozatával kell megküzdeniük.

A Vénusz retrográd hatását minden csillagjegy meg fogja érezni, de mégis a Halak, a Skorpió és a Nyilas számára lesz a legnehezebb a május. El kell fogadni, hogy ez egy ilyen időszak, időt kell adni a befelefordulásra, az elmélyülésre és az önszeretetre.

Skorpió

Egyetlen csillagjegynek sem lesz könnyű a május, de téged egy kicsit mégis jobban megviselnek az események. Figyelj egy kicsit jobban a párkapcsolatodra, és a magánéleted intimitására. Feszültségekre kell számítanod, hiszen a Nap megvilágítja az öntudatod azon területeit, amely leginkább egoizmusra sarkallna.

Erős szorongás és szabadság iránti vágy fog el, de alapjában véve te sem érted, hogy mi ez a mélyről jövő érzés. Hallgass a belső hangra, és ne félj szembeszállni a benned munkáló negatív erőkkel. A Plútó hatására egy olyan dologra derül fény, amely jobbkor nem is következhetett volna be.

Nyilas

Itt az ideje, hogy felelősséget vállalj a tetteidért, és nem mindig a könnyebb utat válaszd. A Jupiter és a Plútó együttállása sok kockázatot tartogat, légy óvatos és figyelmes! Ebben a hónapban a személyes kapcsolataid is kisebb változásokon esnek át, el kell döntened, hogy mibe mennyi energiát fektetsz.

Egy kissé zavaros időszak vár rád, egyáltalán nem lesz könnyű olyan döntéseket hozni, hogy elvonatkoztass a személyes érdekektől. Sok tennivalód lesz, fogadd méltósággal a rád szabott feladatokat.

Halak

Légy őszinte magaddal: mindenütt jó, de a legjobb otthon. Ebben a hónapban rendet kell tenned a szerelmi és a családi életedben, a jelképes rendrakáson túl azonban az otthonod harmóniájával is foglalkoznod kell. Tedd fel magadnak a következő két kérdést, és válaszolj őszintén: milyen kapcsolatban állsz a családoddal, és mennyire állsz közel a szeretteidhez?

Ebben a hónapban a Mars belép a Halak jegyébe, és kiváló energiaforrás lesz, amelyből töltekezhetsz, de ennek is meglesz a hátránya. Könnyen vonzóvá válhatnak olyan dolgok, amelyeket máskor figyelmen kívül hagytál, és ezért haragudni fogsz magadra. Használd okosan az energiákat ebben a hónapban.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!