KezdőlapHoroszkóp3 csillagjegy, akik életére a május eléggé rossz hatással lesz!

3 csillagjegy, akik életére a május eléggé rossz hatással lesz!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ha rossz napunk volt, általában azt mondjuk, hogy nem voltunk szerencsések, azonban vannak olyan időszakok, amikor peches történések sorozata nehezíti meg az életünket. A csillagok állása is nagyban befolyásolja a dolgok alakulását!

A május az alábbi 3 csillagjegy számára nem lesz valami felemelő, egy nehezebb időszak vár rájuk, és nehézségek sorozatával kell megküzdeniük.

A Vénusz retrográd hatását minden csillagjegy meg fogja érezni, de mégis a Halak, a Skorpió és a Nyilas számára lesz a legnehezebb a május. El kell fogadni, hogy ez egy ilyen időszak, időt kell adni a befelefordulásra, az elmélyülésre és az önszeretetre.

Skorpió

Egyetlen csillagjegynek sem lesz könnyű a május, de téged egy kicsit mégis jobban megviselnek az események. Figyelj egy kicsit jobban a párkapcsolatodra, és a magánéleted intimitására. Feszültségekre kell számítanod, hiszen a Nap megvilágítja az öntudatod azon területeit, amely leginkább egoizmusra sarkallna.

Erős szorongás és szabadság iránti vágy fog el, de alapjában véve te sem érted, hogy mi ez a mélyről jövő érzés. Hallgass a belső hangra, és ne félj szembeszállni a benned munkáló negatív erőkkel. A Plútó hatására egy olyan dologra derül fény, amely jobbkor nem is következhetett volna be.

Nyilas

Itt az ideje, hogy felelősséget vállalj a tetteidért, és nem mindig a könnyebb utat válaszd. A Jupiter és a Plútó együttállása sok kockázatot tartogat, légy óvatos és figyelmes! Ebben a hónapban a személyes kapcsolataid is kisebb változásokon esnek át, el kell döntened, hogy mibe mennyi energiát fektetsz.

Egy kissé zavaros időszak vár rád, egyáltalán nem lesz könnyű olyan döntéseket hozni, hogy elvonatkoztass a személyes érdekektől. Sok tennivalód lesz, fogadd méltósággal a rád szabott feladatokat.

Halak

Légy őszinte magaddal: mindenütt jó, de a legjobb otthon. Ebben a hónapban rendet kell tenned a szerelmi és a családi életedben, a jelképes rendrakáson túl azonban az otthonod harmóniájával is foglalkoznod kell. Tedd fel magadnak a következő két kérdést, és válaszolj őszintén: milyen kapcsolatban állsz a családoddal, és mennyire állsz közel a szeretteidhez?

Ebben a hónapban a Mars belép a Halak jegyébe, és kiváló energiaforrás lesz, amelyből töltekezhetsz, de ennek is meglesz a hátránya. Könnyen vonzóvá válhatnak olyan dolgok, amelyeket máskor figyelmen kívül hagytál, és ezért haragudni fogsz magadra. Használd okosan az energiákat ebben a hónapban.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet