KezdőlapHoroszkóp3 csillagjegy, akiknek nehéz karmájuk van - Ők nem túl szerencsések a...

3 csillagjegy, akiknek nehéz karmájuk van – Ők nem túl szerencsések a szerelemben!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az életben semmi sem véletlen, még a csillagjegy sem, amely alatt születtél. Azt mondják, hogy azért születünk egy bizonyos csillagjegy alatt, hogy megtanuljuk ebben az életben azokat a leckéket, amelyeket egy előző életünkben figyelmen kívül hagytunk, vagy hogy megfizessük az előző életünkben elkövetett karmikus adósságainkat.

Vannak csillagjegyek, amelyek meg kell fizessék a büszkeség, a paráznaság, a kapzsiság vagy az erőszak okozta adósságokat. Mások a családi életben kapnak nehéz karmát, mert egyszer nagyon megbántottak valakit. De vannak csillagjegyek, akik a szerelemben kapnak bonyolult karmát, mert összetörték valakinek a szívét egy másik életükben.

Az alábbi csillagjegyeknek a szerelmi karmájukban adódik majd nehézség!

Rák – akik túlságosan szeretnek

Csak akkor találnak békét és kiteljesedést, ha családot alapítanak, és mégis paradox módon a Rák csillagjegyű embereknek van a legnehezebb karmája, ami a családot illeti. Gyakran úgy érzik, hogy nem értik meg őket, kirekesztettség és elhagyatottság-érzéssel küzdenek.

Egész életükben kirekesztettnek vagy elhagyatottnak érzik magukat, és ezt a szomorúságot életük végéig hordozzák. Attól rettegnek a legjobban, hogy elhagyja őket a szeretett személy. Szenvedélyesen, intenzíven szeretnek, életük értelme a szerelem érzése. Nagyon intuitívak, rögtön megérzik, ha a párjuk hazudik.

Ha valaki becsapja, átveri, nagyon megszenvedik. Féltékenyek, erős birtoklási vággyal rendelkeznek.

Nyilas – akik mindenkibe szerelmesek lesznek

Felfedezők, kíváncsiak, tele vannak tudásszomjjal, de néha túlmisztifikálják a dolgokat. A lelkük legmélyén örökké gyerekek maradnak. Az újdonság élteti őket, mindent megtesznek egy kis adrenalinért.

A szerelemben is állandóan az újdonságot igénylik, pillanatok alatt képesek beleszeretni valakibe. Legtöbbször a nem megfelelő személy mellett kötnek ki, hirtelen lángra lobban a szívük, és utána szenvednek.

A komoly párkapcsolat, az elkötelezettség hamar elriasztja őket, pillanatok alatt eltűnnek a helyszínről, ha a dolgok kezdenek komollyá válni. Szeretnek flörtölni, szeretik a csábítás művészetét, szeretnek vadászni, de nem tudják magasabb szinten élvezni az érzést.

Bak – akik nem tudják, mi az igaz szerelem

Nagyon nehéz természetük van, makacsak és büszkék. A logikus gondolkodás az erősségük, ezért inkább az eszükre, és nem a szívükre hallgatnak. Legbelül nagyon érzékenyek, könnyű megbántani őket. Ezért ahogy öregszenek, egyre magasabb és vastagabb védőfalakat építenek maguk köré, senki és semmi nem képes áthatolni rajta. Van, hogy a szeretetet a méltóságukon aluli gyengeségnek tekintik.

A vastag falaik között persze nem lehet őket bántani, de szeretni sem. Amíg meg nem tanulják, hogy az igaz szerelemnek néha szenvedés az ára, addig nem kapják meg, amire igazából vágynak.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet