Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

November második felében a csillagok állása jelentősen változik, ami azt jelenti, hogy számolnunk kell váratlan helyzetekkel és kisebb kellemetlenségekkel, amiket szinte képtelenség lesz elkerülnünk. Azonban a csillagjegyek közül csak hármat érint igazán mélyen ez a változás. Tudd meg, hogy te is közéjük tartozol-e!

Jó hír a következő két hétre, hogy a Merkúr november 20.-án végre befejezte visszafelé haladó útját. Ez még nem elég ahhoz, hogy megóvjon bennünket a váratlan helyzetektől, így mindannyiunknak része lesz kisebb-nagyobb meglepetésekben. Azonban csak három jegy érintett súlyosan, és néz kellemetlen helyzetek elébe.

A Skorpiók nem szeretik a kockázatot

November második felében a Skorpió jegyűek állnak a figyelem középpontjában. November 19.-étől a Mars hatása alatt állnak, majd örülhetnek a Merkúr visszatértének a pályáján.

November 22.-ig a Nap is a Skorpióban van, ami különleges asztrális körülmény. A Merkúr és a Mars között mindig érzékelhetők szikrák, ezért a jegy szülötteinek nagyon óvatosaknak kell lenniük az elkövetkező napokban, és lehetőség szerint kerülniük kell a kockázatos helyzeteket, különösen ha a napi rutinjuk részéről van szó, vagy nagyobb utazásra, esetleg költözésre készülnek.

A Bak jegyűek kockázatos döntés előtt állnak

November utolsó szakasza érdekes periódus a Bak jegyűek számára, akik teljes mértékben élvezik a Vénusz befolyását, amely egészen december 20.-ig a jegyben marad.

Kedvező időszak ez a nyereségekhez, de még inkább a kisebb kalandok, szerelmek és az újszerű helyzetek megéléséhez. Nem kizárt, hogy változik a tét, és új élettársra vágynak majd. Most olyan döntéseket hozhatnak, amelyek mindenkit meglepnek!

A Halak kockázatos ajánlatot kaphatnak

Hosszú idő után a Neptunusz végre visszatér a Halakba november 27-ike után. Ennek következtében a jegy szülöttei váratlan helyzetekkel találhatják szemben magukat, és kockázatos, ám nagyon vonzó ajánlatot kaphatnak.

Óvatosnak kell lenniük, különösen, ha problémák merülnek fel ott, ahol a legkevésbbé számítottak rá. Ezenkívül pénzügyileg is fel kell készülniük minden eshetőségre.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!