KezdőlapHoroszkópA 3 legjobb csillagjegy, akivel érdemes összeházasodni!

A 3 legjobb csillagjegy, akivel érdemes összeházasodni!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A három legjobb csillagjegy, akivel érdemes összeházasodni, ha egy boldog, kiegyensúlyozott házasságot, kapcsolatot szeretnél.

Az excentrikus Vízöntő

A Vízöntő a tökéletes partner, mert mindig a szívét követi és mindig azon fog munkálkodni, ami a kapcsolat legjobb érdekeit szolgálja. A nyitottság, őszinteség, hűség olyan jellemvonások, amelyek különcségét kísérik. Ez azt jelenti, hogy sosem fogsz unatkozni egy Vízöntő mellett, és sosem kell aggódnod a kétszínű viselkedés miatt.

Egy Vízöntő határtalan szeretetet és támogatást képes partnerének adni, és így partnere megkapja azt a szabadságot, amire szüksége van. Viszont egy Vízöntőnek a tetszését megnyerni nem könnyű, mert erős személyisége van, mindig a céljaiért dolgozik, de ha sikerül egyet becserkészni, ő lesz a másik feled.

A királyi Rák

A Rák nagyon érzelmes, szenvedélyes és romantikus, ami természetüknél fogva elkötelezetté teszi őket. Ha egy Rák mellett állapodsz meg, otthonod pozitív és szeretet energiával fog megtelni.

Csodálatos partnerek, még akkor is, ha te türelmetlen vagy. Mutasd meg a Ráknak, hogy szereted és támogatod, és ő a legjobb partnered lesz.

Az uralkodó oroszlán

Mivel az Oroszlán egy tűz jel, nagyon karizmatikus, erős és magabiztos. Ha egy Oroszlán a partnered, kapaszkodj erősen! Az életed érdekes lesz, hiszen az Oroszlán intellektuális téren, kreativitásban és a szenvedélyben is remekel.

A saját stílusuk szerint intézik a dolgaikat, hagyd őket harcolni érted és melletted. És ne feledkezz meg arról, hogy affektivitással és az oly áhított dicsérettel – ajándékozd meg őket. Cserébe tízszer annyi mindent fogsz kapni, amit csak egy Oroszlán adhat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet