Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A nők többsége képes megérezni, ha párjuk hűtlenséget követ el. A baj csak azután következik, hiszen nem jó, ha úgy tesznek, mintha nem történt volna semmi, na és a szakítás is fájdalommal jár, habár valószínűleg ez a legjobb megoldás.

3 női csillagjegy, akiket megcsalhatnak 2018-ban!

Most az asztrológusok kiderítették, hogy mely 3 női csillagjegyet érintheti ez a kellemetlen meglepetés ebben az évben!

1. Szűz

Mindig a hosszútávú kapcsolatok híve, és a leggyakrabban boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban él. Azonban ez idén megváltozhat, hiszen a képbe kerülhet egy harmadik.

Az is megtörténhet, hogy a munkahelyi stressz miatt nem tud most odafigyelni a kapcsolatára, a párjára, így az magányosnak érzi magát, és valaki más karjaiban keresi a boldogságot. De minden nehézségből van kiút, fel a fejjel, jó, hír, hogy az esetleges megcsalás után gyorsan rátalál egy új szerelem,

2. Bak

Még el sem kezdődött az új szerelem, de már naponta vannak veszekedések, a hűtlenség is megeshet. Nagy az esély, hogy a Bak nő párja megelégeli a dolgot, és úgy dönt, hogy kilép a kapcsolatból. Azonban érdemes már most elgondolkodni a Bak nőnek azon, hogy milyen kapcsolatban van az illető férfival, és ha netán úgy érzi, hogy ez a viszony mérgező, akkor érdemes még időben kimondani, hogy vége, így védve az önbecsülését.

3. Bika

A Bika nő azt hiszi, hogy a kapcsolata az őszinteségen, és a kölcsönös bizalmon alapszik, de párjáról kiderülhet, hogy lehetnek titkai. Ha egy például korábban ér haza a munkából, könnyen ott találhatja a párját egy másik nővel. Ez érzékenyen hathat rá, sőt összetörhet a szíve, de idővel képes lesz összeszedni magát, és tovább lépni.

A végén pedig megtalálja azt a férfit, aki megbecsüli és tisztelni fogja őt.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!