KezdőlapHoroszkóp4 csillagjegy, akiknek nem kedvez a szerencse 2023 nyarán

4 csillagjegy, akiknek nem kedvez a szerencse 2023 nyarán

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az élet sajnos nem mindig fenékig tejföl. Vannak időszakok, amikor alig találjuk meg a felhők között a napot, de mégis mindig valami visz előbb és előbb, és rájövünk, hogy alapjában véve csodálatos lehetőség, hogy láthatjuk ezt a sok földi csodát.

Van néhány olyan csillagjegy, amelynek nem lesz túl kedvező ez a nyár. Csak annyit tudunk mondani, hogy fel a fejjel, érdemes megkeresni az apró kis csodákat, és hálásnak lenni értük.

Skorpió

A munkahelyeden kisebb akadályokba ütközöl, úgy érzed eleged van az egészből, túlterhelt vagy és nagyon kimerültél. Több szakmai elismerésre vágysz, de nagyon lehangolódsz, amikor egy rég megkezdett projekt kudarccal zárul. Ne engedd, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak rajtad.

Oroszlán

A nyár számos kényelmetlen kérdéssel szembesít. A magánéletedben bizonyos problémákkal kell szembenézned, de a pénzügyeid sem lesznek túlságosan kielégítőek. Jó lenne egy kicsit befelé fordulni, nem ártana az önvizsgálat felé fordulni.

Vedd észre, hogy nem feltétlenül mindig a külvilág hibás mindenért, engedd el az állandó negatív gondolatokat. Ami a pénzügyeidet illeti, a csillagok azt tanácsolják, hogy próbálj meg jobban takarékoskodni.

Vízöntő

Nehézségekbe ütközhetsz a karriered, a pénzügyek területén. Jobb lenne, ha ezen a nyáron nem vállalnál be nagyobb befektetéseket, gondolkodj valami kreatív megoldáson a veszteségek elkerülése érdekében.

Érzelmileg sem leszel túl kiegyensúlyozott, a pároddal komoly konfliktusok merülhetnek fel. Minden probléma megoldható, a legfontosabb a nyugalom és a türelem.

Bak

Perfekcionista, ambiciózus, erős és független vagy. Számodra mindig is a karriered jelentett mindent, ezt pedig mindig a párkapcsolatod szenvedte meg.

Túlságosan büszke vagy, és nem fogadsz el segítséget senkitől. A nyári hónapokban kiegyensúlyozottság pillanatai várnak rád, amelyekben célszerű a legokosabb döntéseket hozni. Próbálj racionálisan, nagyon higgadtan cselekedni, különben te fogod a rövidebbet húzni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet