KezdőlapHoroszkóp4 csillagjegy, akinek számtalan varázslatban és sok romantikában lesz része 2023-ban!

4 csillagjegy, akinek számtalan varázslatban és sok romantikában lesz része 2023-ban!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 2023-as évben is születnek szerelmi történetek, hiszen a csillagok útja minden döntésünket befolyásolja, és így a szerelmi életünkkel kapcsolatos történéseket is. És mindezt nem csak a Vénusz áthaladása befolyásolja majd, hanem az összes többi bolygó is.

Bár igaz, hogy a szerelem bolygója egyesíthet két emberi sorsot, de a többi égi elemnek is megvan ebben a folyamatban a maga szerepe. Mozgásaik befolyásolhatják a párkapcsolati kommunikációt, a partnerek egymáshoz való viszonyát, de az adott pár életének sok más aspektusát is.

A csillagjegyek közül négynek nagy szerencséje lesz a 2023-as esztendőben a szerelem terén: ha szinglik, jó eséllyel szerelmesek lesznek, ha pedig már van valakijük, kapcsolatukat erősíti az őket szinte elborító románc.

És akkor nézzük a négy szerencsés csillagjegyet!

Mérleg

Szinte naponta érezni fogod az asztrális jelenségek előnyeit, ami azt jelenti, hogy ezek nagy hatással lesznek rád. A Jupiter, a szerencse, a bőség és a jólét bolygója, hosszú időre beköltözik a Kosba, hatalmas lehetőségeket hozva a szocializációra, az emberekkel való kapcsolatteremtésre.

Újra elkezdhetsz hinni a szerelemben, és még bátorságot is meríthetsz ahhoz, hogy új kapcsolatokat kezdeményezz. Olyan emberrel fogsz találkozni, akivel életed végéig együtt látod magad, így ennek érdekében szinte elkerülhetetlen a kockázatvállalás.

Júliusban az Északi Csomópont belép majd a Kosba, és jólétet hoz az egyes partnerek életében. Ez azt jelenti, hogy jó eséllyel házasodhatsz meg az évnek ebben a szakaszában.

Skorpió

2023. érzelmi szinten sok örömet hoz számodra, mert lehetőséged nyílik egyre jobban a vágyaidra koncentrálni. A bolygók minden hónapban igazodni fognak hozzád és segítenek megvalósítani az álmaidat. Május 15-től a Jupiter megsokszorozza szerencsédet, jólétedet és bőségedet, szerelmi életed pedig új értelmet nyer.

Bár mindenki tudja, hogy birtokló vagy, amikor szeretsz, ezúttal van mentséged a viselkedésedre, mert a terjeszkedés bolygója felerősíti benned ezeket az érzéseket. Hiszel a sorsban? Akkor hagyd, hogy meglepjen, és élvezd a romantikát, mely most megadatik számodra!

Nyilas

Ebben az évben megtanulod egyedi módon kifejezni érzelmeidet, és késztetést fogsz érezni arra, hogy kinyissad a szíved minden alkalommal, amikor úgy érzed, megtaláltad, amit akartál. Intenzív szerelmi életet fogsz tapasztalni az év első felétől, amikor a Jupiter (a bolygó, amely uralkodik fölötted) áthalad a Koson, a szerelem, a szenvedély és az örömök házán.

Az Északi Csomópont júliusban a Kosba fog belépni, fókuszt és energiát hozva életed ezen területére. Ekkor átveheted a vezetést, ha valakit meg akarsz hódítani, mert rád mosolyog a szerencse.

Bak

Szerelem, romantika és érzékiség, ez a három szó, amely tökéletesen leírja a 2023-as évedet. A Jupiter május 16-án belép a Bikába, és csatlakozik az Északi Csomóponthoz a szerelem és a flört házán keresztül. Akkor érezni fogod a reményt, a hitet, és látni fogod, ahogy a bőség és a terjeszkedés teljesen elborít téged. Ezen kívül a Vénusz által uralt Bika felügyeli a szívcsakrához kapcsolódó területet is, ezért aztán úgy tűnik, egy olyan éved lesz, amikor a szíved tele lesz szeretettel.

Soha nem volt még élvezetesebb magabiztosan belelépni a szerelembe, mint most. Miért? Mert a csillagok gondoskodnak arról, hogy ne érjen téged csalódás.

Ha nem tartozol ebben az évben a fentiekben megemlített szerencsés emberek közé a szerelemben, ne ess pánikba, és ne gondold, hogy problémáid lesznek a kapcsolatodban. Nyugodt lehetsz, mert a 2023-as év mindenki számára tökéletes lesz ezen a téren. Talán néhány csillagjegynek lesz még leküzdenivalója, de a végén ők is fellélegezhetnek majd lelki társuk társaságában.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet