KezdőlapHoroszkóp5 csillagjegy, aki ezen a nyáron megtalálja a lelki társát!

5 csillagjegy, aki ezen a nyáron megtalálja a lelki társát!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az igazit megtalálni sosem könnyű, de türelemmel és kitartással minden lehetséges, és olyan emberrel élhetjük le az életünket, aki a másik felünk.

Ha azok közé tartozol, akik még mindig a lelki társukat keresik, akkor lehetséges, hogy ez a nyár igazán kedvező lesz számodra. Nézd meg, hogy az alábbi csillagjegyek közé tartozol-e.

Bika (április 20-május 20.)

2023 nyara jól indul számodra, már, ami a szerelmi életed illeti. Végre sikerül rendet raknod a lelkedben és a gondolataidban, és hagyod, hogy a hullámok magukkal sodorjanak az életednek ebben az új fejezetében, amelyet hamarosan elkezdesz.

Nem leszel többé magányos, teljesen megfeledkezel, hogy min mentél keresztül az utolsó fájdalmas szakítás alkalmával. Nyaraláson vagy egy üzleti úton fogsz találkozni a lelki társaddal.

Ikrek (május 21.- június 20.)

A legjobb és legszebb dolgok várnak rád májusban. Ideje búcsút venni a rövid szerelmi kalandoktól, mert egy egészen különleges emberrel fogsz találkozni, aki lángra lobbantja a szívedet.

Ez a nyár szerelmi szempontból nagyon-nagyon forró lesz számodra. Valósággal elvakít a szerelem, éppen ezért a barátaid állandóan gúnyolódni fognak vele, hiszen soha nem láttak ennyire szerelmesnek. Ne foglalkozz velük, inkább élvezd Cupido ajándékát, megérdemled!

Szűz (augusztus 23.- szeptember 22.)

Te is azon szerencsések közé tartozol, akit az Univerzum egy nagy meglepetéssel ajándékoz meg: egy különleges személlyel fogsz találkozni. Készülj fel a legjobbra, mert olyan szerelmes leszel, amilyen már rég nem voltál. Egy közös barát fogja bemutatni neked a nagy Ő-t, akit oly régóta keresel, csak épp mindig rossz helyen.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Nemrég ért véget egy mély nyomot hagyó párkapcsolatod? Abban a pillanatban, amikor végre el tudod engedni az exed, találkozni fogsz a lelki társaddal. Vond le a tanulságot az eddig sikertelen kapcsolataidból, és teljes szívvel vesd bele magad az új szerelembe.

Egy olyan személy lesz számodra az igazi, akit már hosszú ideje ismersz, az is lehet, hogy egy társaságba jártok. Hogy lehet, hogy eddig nem vetted észre?

Bak (2023. december 22. – január 19.)

Cupido már egy ideje üldöz, és végre megvalósul a terve, hogy összehozzon életed szerelmével. Szerelem lesz ez bizony első látásra, igazi érzelmek, pillangók a gyomorban, egy olyan szerelmi történet főszereplője leszel, amilyet csak a filmekben látni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet