Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Biztosan neked is van olyan ismerősöd, akinek soha semmi nem tetszik, és egyáltalán nincs határozott elképzelése arról, hogy mit is szeretne. Ő az, aki mindenben hibát talál, állandóan kötekedik, és egyetlen találkozás sem telik el úgy, hogy a vége ne torkolljon veszekedésbe.

Bika

Nem veszekszik soha veled nyíltan, de konkrétan semmivel sem ért egyet. Ha ellentmondásba keveredtek, nagyon nehéz leállítani. Soha nem ismeri be, ha téved, mindig a saját igazát bizonygatja, nagyon magabiztos.

Skorpió

Ha valamivel megsérted, akkor különösebb magyarázat nélkül hamar eltűnik a színről. Egy élesebb vita során a Skorpió a szavaival valósággal szúr, nyíltan, és sokszor nagyon kíméletlenül kimondja a véleményét.

Rák

Jobb, ha óvatos vagy a Rákkal, bár úgy tűnik, hogy érzelmileg nagyon kiegyensúlyozott, mégis, könnyen megsértődik, és olyankor elég durva tud lenni. Szereti felemlegetni a múltbeli tévedéseidet és sérelmeidet.

Oroszlán

Lételeme a veszekedés, ilyenkor szörnyű vádakat vág a fejedhez, és persze közben nem hagyja, hogy szóhoz juss. Nem célja a problémamegoldás, hanem inkább az, hogy minél jobban összezavarjon, hogy végül bocsánatot kérj.

Ikrek

Alapjában véve nem az a veszekedős típus, de attól függően, hogy mire hogyan reagálsz a beszélgetés során, nagyban változik a hangulata. Soha nem tudhatod, hogy mikor robban a bomba, és az sem mindig tiszta, hogy mit rontottál el.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!