KezdőlapHoroszkóp5 csillagjegy, akik a legőszintébb és legelkötelezettebb társak egy kapcsolatban

5 csillagjegy, akik a legőszintébb és legelkötelezettebb társak egy kapcsolatban

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A jó párkapcsolat olyan egyszerű pilléreken alapszik, mint az egymás iránti elköteleződés és az őszinteség. Akárhogy is nézzük, a temérdek egyéb faktor mellett ezek azok az alapvető összetevők, amelyeken áll vagy bukik egy párkapcsolat sikeressége.

Ez a két vonás kéz a kézben járva határozza meg a mindennapjainkat, ezért sem mindegy, hogy a kapcsolatainkban milyen mértékig tapasztaljuk meg őket. Vannak, akik hajlamosabbak a könnyebb elköteleződésre, míg másoknak hosszú időbe telik, míg ráébrednek, hogy ki mellett is szeretnék igazán leélni az életüket.

Az asztrológia a párkapcsolatok ezen területein is szépen visszatükrözi az egyes csillagjegyek tulajdonságait, ezért nézzük is, melyek azok a csillagjegyek, amelyek az őszinteségre esküsznek és képesek hosszú távon, gond nélkül lehorgonyozni valaki mellett.

1. Bika

A Bikák nagyon komolyan veszik a párkapcsolataikat, ezért mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy a másik félben is tudatosítsák szándékaikat. Hisznek a nyílt kommunikáció erejében és különös figyelmet fordítanak a partnerükkel való mély beszélgetésekre, amelyek során olyan problémákat is fel mernek dolgozni, amelyeket a többség legszívesebben csak az asztal alá söpörne.

Ők tipikusan azok a fajták, akik egész egyszerűen képtelenek megérteni a hazugságokat. Őszinteségükkel és nyílt személyiségükkel mindig arra törekednek, hogy másokat is meghallgatva a lehető legjobb kompromisszumot kössék.

2. Rák

Amennyiben a Rák csillagjegy szülöttje vagy, hajlamos vagy arra, hogy a konfliktuskerülés érdekében inkább kikerülj bizonyos dolgokat. A törékeny lelked miatt képtelen vagy elviselni az olyan éles helyzeteket, amelyekben másokat kellene megbánts. Mindezek ellenére te is az őszinteség és a hűség elkötelezett híve vagy, és a partneredtől is ugyanezt várod el viszonzásképpen.

Inkább úgy oldod meg a kényesebb helyzeteket, hogy sokszor a párod észre sem veszi, hogy milyen szépen és észrevétlenül rávezetted őt a saját véleményeden való osztozásra. Te inkább az elegáns megoldások híve vagy.

3. Szűz

A Szűz csillagjegy erősen hordozza a Föld jegyeit, ezért ezek az emberek két lábbal állnak a szilárd talajon és rendkívül alázatosak tudnak lenni. A Szüzek rendkívül önazonosak, rájuk aztán végképp nem lehet azt mondani, hogy megjátsszák magukat az életben.

Sosem folyamodnak cselekhez vagy érzelmi zsaroláshoz annak érdekében, hogy a párkapcsolataikat sikeresen menedzselni tudják. Ők inkább abban hisznek, hogy odafigyeléssel a legnagyobb problémákat is orvosolni lehet. Elkötelezettek a szeretteik iránt és sosem adnák fel azt, amiért hosszú éveken át küzdöttek.

4. Skorpió

Ha Skorpióként éled az életed, akkor bizonyára nem ismeretlen érzés a számodra az, hogy a legtöbb ember számára egy óriási rejtélyt jelentesz. A titokzatosságod miatt azonban a kívülállók sokszor észre sem veszik, hogy milyen sok energiát fektetsz a párkapcsolataidba, pedig te folyamatosan arra törekedsz, hogy kielégítsd a párod igényeit.

Hiszel abban, hogy csakis titkolózások nélkül lehet egy párkapcsolatot sikerre vinni és a kifinomult intuíciód sokszor a segítségedre van abban, hogy már messziről kiszagold a hazugságokat.

Aki pedig füllenteni mer neked, annak jaj! Nem tűröd, hogy bárki is hazudjon, mert az őszinteség elkötelezett híve vagy. Párkapcsolataidat pedig olyan tűzzel éled, amelyek még évek múltán is ugyanolyan intenzitással ég.

5. Bak

A Bak csillagjegy szülöttjei minden kapcsolatukat úgy kezdik, hogy már az elején lefektetik a legalapvetőbb szabályokat: hűség, elkötelezettség és őszinteség. Csak annak mersz igazán megnyílni, aki ugyanezeken az alapvető értékeken veled osztozik.

Tisztában vagy azzal, hogy egy jó párkapcsolat komoly munkát igényel, és nem is riadsz vissza az erőfeszítésektől, ha tudod, hogy azért a valakiért megéri mindez. Ha pedig netalántán nehezebb időszakot élsz meg a párkapcsolatodon belül, akkor át mered venni az irányítást és higgadt magatartásoddal képes vagy jobb belátásra bírni a párod.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet