KezdőlapHoroszkóp5 csillagjegy, akik nem rettennek vissza attól, ha valakit ki akarnak zárni...

5 csillagjegy, akik nem rettennek vissza attól, ha valakit ki akarnak zárni az életükből!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az élet a legnagyobb tanítómester, és minél idősebb leszel, annál tapasztaltabbá, jobb emberismerővé válsz.

Most arról az 5 csillagjegyről lesz szó, akik időben felismerik azt, hogy ki az az ember, ismerős, vagy netán barát, akivel képesek, a saját maguk érdekében, megszakítani a kapcsolatot, anélkül, hogy ez különösebben lelki tehert jelentene számukra.

Lássuk, kik ők!

Kos

A Kos csillagjegyű személy nem habozik sokat: ha valaki elárulja, átveri, akkor nem ad második esélyt, megszakít minden kapcsolatot az illetővel. Nagyon határozott, gyorsan dönt, és a kizárt személynek esélyt sem ad, hogy valaha ismét baráti viszonyba kerülhessenek.

Bika

A Kossal ellentétben a Bika csillagjegyű személy sokáig töpreng, gondolkodik, de ha meghozza a végső döntést, miszerint megszakít minden kapcsolatot az illetővel, akkor többé nincs visszaút. Pedig a Bika csillagjegyű személy türelmes, elfogadó, nyitott a megbocsátásra, de csak egy bizonyos pontig, hiszen ha valaki átlépi a határt, akkor azontúl fel is út, le is út.

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegyű személy nagyon független, igyekszik mindig a figyelem középpontjában lenni, önfejű, ezért nem okoz különösebb gondot neki, ha véget akar vetni egy kapcsolatnak. Szeret mindig az első helyen lenni, nyerni, ezért nem csípi azt az embert, aki konkurenciát jelenthet neki. Azzal nem barátkozik, aki nem tud örülni a sikereinek.

Skorpió

A Skorpió csillagjegyű személy alaposan megválogatja a barátait, nem könnyű a kegyeibe férkőzni. Nincs sok barátja, de az a pár ember nagyon fontos számára. Igaz, ha átveri őt valaki, akkor egy életre kihúzza a listájáról az illetőt, még ha ez nagyon nehezére esik is. De képes rá, és rendszerint sohasem bánja meg a döntéseit.

Nyilas

Társasági ember, szeret szórakozni, jókat beszélgetni az emberekkel. Amit viszont nem tűr, az a hamisság és az igazságtalanság. A Nyilas csillagjegyű személy számára a legfontosabb az őszinteség, ezért sokkal jobban elviseli az igazságot, még ha az fáj is, mint azt, ha hazudnak neki. Mert aki hazudik neki, azt egy életre elfelejti, és csúnyán meg is mondja a véleményét.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet