Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A csillagjegyük alapján ezekből az emberekből válik a legjobb barát!

5 csillagjegy, akikből remek barát válik. Mindig ott lesznek melletted!

Az asztrológusok kiderítették, hogy melyik az az 5 csillagjegy, akikből a legjobb barát válik, és akikre mindig lehet számítani.

1. Mérleg

Sosem lenne képes elárulni a barátját, főként szándékosan nem. Ő az, aki mindig mindenben igyekszik segíteni, mert a jószándék vezérli a döntéseiben. Ez a személy úgy segít másokon, hogy cserébe nem vár el semmit.

2. Skorpió

Nagyon tiszteli az igaz barátait, ezért sosem fordítana nekik hátat. Azokat az embereket kedveli, akik őszinték és megbízhatók. Akikkel jó kapcsolatot ápol, azokért kiáll, küzd, harcol. Ő a barátságokat egy életszóló időtartamra köti.

3. Halak

Nagyon érzelmes típus, aki képes közeli és mély barátságot kialakítani emberekkel. Minden esetben lojális a barátaihoz, nem jellemző rá, hogy elárulna is bárkit, csak hogy a saját akaratának érvényt szerezzen. Nagyon empatikus teremtés.

4. Ikrek

Nagy gondolkodó, meghatározott elvek szerint él, kedveli a társaságot, és rendelkezik is igaz barátokkal. Szeret jókat beszélgetni, szórakozni, gyakran ajándékokkal lepi meg a számára fontos embereket. Érdemes megbízni benne.

5. Oroszlán

Képes felvidítani a társaságot, és olyan barát válik belőle, akire mindenki vágyik. Őszinte, tisztességes, főként azokkal szemben, akikben lát közös pontot. Ha valaki bajba kerül, ő az első, aki felajánlja a segítségét, és cselekszik is.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!