Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ez a május egyes csillagjegyek számára egy eléggé intenzív időszaknak ígérkezik, ami sok változást, újdonságot, és nehézséget hozhat.

5 csillagjegy, akinek nehéz döntést kell meghoznia idén májusban!

A Merkúr hatására az alábbi csillagjegyek közül lesznek, akik felkerekednek egy utazásra, másokra inkább a Vénusz lesz hatással, ami felébreszti bennük a szenvedélyt, a szerelmet. Lássuk a részleteket!

1. Bika

A hónap elején elég feszült időszakot kell átvészelned, és egy sor problémát kell megoldanod, ami áldozatokkal, lemondással járhat. Ez kényelmetlenséget okozhat az életedben, amit sokáig nem tudsz elrejteni, főként a barátaid elől.

Nehéz döntéseket kell meghoznod, de légy erős és kitartó, így este nyugodt lelkiismerettel feküdhetsz le.

2. Oroszlán

Májusban új irányt vehet az életed, aminek számos előnye lehet, ezeket igyekezz megőrizni. A karrieredben új lehetőségek nyílhatnak meg, de azért dönteni nem lesz könnyű, alaposan át kell gondolnod minden részletet.

Május 15-én, Újhold után feszültség keletkezhet az életedben, nehézségekkel kell szembe nézned, de a szakmád terén szerencsés leszel.

3. Skorpió

A hónap elején minden nyugodt, szép és csendes lesz, de majd a második két hétben bonyolódni kezdenek a dolgok, ellentmondásokba, konfliktusokba ütközhetsz. Ezek következményeire oda kell majd figyelned, különben csalódás érhet. Figyelj jobban a szeretteidre, a barátaidra.

4. Bak

Bármennyire is jó a szervező képességed, májusban káoszra számíthatsz, mert egy zsúfolt, érzelmekkel teli időszak következik, aminek meg lesznek a szép, de a negatív hatásai is. Az év elején hozott döntésed miatt most nehezebb és váratlanabb helyzetbe kerülhetsz, sőt akár szakítás, válásra is sor kerülhet.

5. Vízöntő

Májusban sok próbatételre kerül sor, ami a karrieredet, a munkádat illeti. Légy felkészült, mert különben nem tudsz szembenézni a kihívásokkal. Vállalj kockázatot, mert ez segíthet. A családi életedben is feszültségek alakulhatnak ki, de maradj higgadt, fogd vissza az érzéseidet, amennyire csak tudod.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!