Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Minden csillagjegynek megvannak a maga sajátosságai, jó és rossz tulajdonságai, de mind tudjuk azt, hogy a Skorpió az, akivel jobb, ha nem keveredünk vitába.

5 csillagjegy, akivel jobb, ha nem keveredsz vitába

Persze a szóbeszéd nem mindig igaz és előfordulhat, hogy a Skorpió sokkal inkább szövetségesed lesz, mintsem ellenséged.

A Skorpió kisugárzása miatt gondoljuk úgy, hogy egy “rossz” csillagjeggyel állunk szemben. Egyébként a Skorpióval valójában azért nem érdemes vitába szállni, mert hajlamos a bosszúra, ha alul marad.

Amikor verbális harcra kerül a sor, a következő csillagjegyeket kerüld:

1. Kos

Egyszerűen ne menj bele a vitába. Akkor is, ha nincs igaza, a Kos küzd magáért és ez a küzdelem tele van indulatokkal, haraggal. Amikor egy Kossal vitatkozol, valójában az egójával harcolsz, ami nem nyugszik le egyhamar. A Kosok intelligens személyek, viszont játszmájuk nem tisztességes.

2. Mérleg

Ha vitára kerülne a sor, inkább állj tovább. A Mérleggel szemben semmi esélyed, nem szeret veszekedni. Benne óriási túlélő ösztön él, ami nem engedi kimutatni erejét. Így ameddig te kikelve magadból, próbálsz érvényesülni, ő csöndben, mosolyogva végighallgat és győzedelmeskedik úgy, hogy jóformán meg sem szólalt.

3. Oroszlán

Ez már várható volt, ugyanis köztudott, hogy az Oroszlánok egocentrikus gondolkodásuk miatt nem tudják elismerni hibáikat. Ők tökéletesek, így a vita végére te tökéletlennek fogod érezni magad, mondj bármit is, ugyanis ügyesen manipulálnak úgy téged, mint mondanivalódat.

4. Szűz

Ki gondolta volna?! A Szűz saját valósággal rendelkezik, amivel nem biztos, hogy egyetértesz, de ne menj bele a vitájába. Sok érve van és nem adja fel akkor sem, amikor már úgy érzed te is megszólalnál. Meggyőződése arról, hogy jobban ismer téged, mint te magad. A legokosabb dolog, amit tehetsz, hogy mosolyogva végighallgatod és néha bólogatsz.

5. Ikrek

Az Ikrek meg akarja menteni a világot. Ő nem veszekszik veled, hanem megment. Hiszi, hogy az ő meglátásai a helyesek és erről megpróbál meggyőzni, még akkor is, ha a te világképeddel nincsen semmi gond, ellenben az övé sántít. Ha úgy akarod érezni, nem vagy jó semmire, szállj vitába egy Ikrekkel. De figyeld csak meg: ő nem hallgat meg, elmondja a magáét és “felír” a megmentettem listájára.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!