Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Biztosan neked is van egy pár olyan ismerősöd, akit jobb, ha messzire elkerülsz, amikor ideges. Olyankor nincs mit kezdeni vele, hiába próbálsz neki segíteni, vagy bármi bátorítót mondani, épp, hogy le nem harapja a fejed.

A csillagjegyek szerint az alábbi 5 jegy teljesen elviselhetetlen, amikor ideges, ezért jó tartani tőle a két lépés távolságot.

Bika

Nagyon makacs, és nagyon ritkán köt kompromisszumot, inkább mindig harcol a saját igazáért. Ha valaki vagy valami kihozza a sodrából, semmit sem tesz azért, hogy megnyugodjon, inkább dühöng. Sok időre van szüksége, hogy megnyugodjon, ha valami miatt frusztrált, nagyon ki tud borulni. Sokszor nincs türelme az emberekhez, általában nehezen találja meg a közös hangot.

Oroszlán

Alapjában véve egy igen uralkodó csillagjegy, ha valami nem úgy történik, ahogy ő szeretné, akkor hamar ki tud borulni. Valahogy mindig megtalálja a nagy tragédiákat az életben, valósággal vonzza a drámákat. Mindig meg van győződve róla, hogy neki van igaza, és soha nem adja fel a harcot. Ha valaki felbosszantja, akkor egyáltalán nem retten vissza a bosszútól. Néha kissé eltúlozza a kiborulást, de természetesen ezt soha nem ismerné be. Nem igazán szokott bocsánatot kérni, inkább a homokba dugja a fejét.

Skorpió

Ajánlott messzire kerülni, ha ideges, mert különben az összes mérgét beléd fecskendezi. Haragtartó, soha nem képes igazán megbocsátani, ha ideges, akkor átváltozik egy megközelíthetetlen passzív-agresszív személlyé. Ilyenkor előszeretettel tesz sértő kijelentéseket másokra! Általában nyugodt személyiség, nagyon ki tud borulni, ha valaki piszkálni meri.

Nyilas

Nem egy nehéz természetű ember, viszont, ha felbosszantják, nagyon ki tud fordulni önmagából. Tűz jegyként füstöl, lángokat szór, kiabál, és eléggé agresszívvá változik, amikor mérges. Viszont, miután kitombolta magát, képes arra, hogy bocsánatot kérjen, és pillanatok alatt visszaváltozik azzá a kedves személyiséggé, aki általában szokott lenni.

Bak

Kimért, felelősségteljes, megfontolt személyiség, viszont, ha megbántják, nagyon meg tud változni. Nincsenek dühkitörései, de elveszti az érzelmei feletti irányítást. Ilyenkor könnyen kimondja, ami a szívét nyomja, bárkinek a szemébe mondja a véleményét. Ha mérges, nagyon arrogáns tud lenni, és természetesen a körülötte lévőket hibáztatja mindenért.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!