Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Nem tudnak meglenni a hatalom nélkül, mindent irányítani akarnak. Remek vezéregyéniségek, tudnak viselkedni, és nagyszerű diplomácia és tárgyaló készséggel rendelkeznek. Lássuk, kik ők!

1. Kos

Mindig azokat a helyzeteket keresi, ahol bebizonyíthatja, hogy milyen rátermett, erős személyiség. Szereti bebiztosítani a hatalmát, hajlamos mindent kontrollálni, és senkinek sem engedi meg keresztülhúzza a számításait. Magabiztossága olykor kellemetlen helyzetekbe sodorhatja.

2. Bika

Első ránézésre azt hinnénk, hogy a kapcsolatban a férfi irányít, közben ez nagy tévedés, hiszen a Bika nő igazi kontrollmániás. Szereti az értékes holmikat, és arra törekszik, hogy bebizonyítsa azt, mennyire értékes ember.

3. Ikrek

Sok férfi azt hiszi, hogy ő irányít a kapcsolatban, közben mindig az Ikrek nőé az utolsó szó. Mindig úgy viselkedik, hogy ne tűnjön ez fel, közben imádja a hatalmat, és tud az emberek érzéseivel játszani.

4. Nyilas

Tudja, hogy mit akar az életben. Ha valaki nem teljesíti a vágyait, nem segíti hatalomra őt, attól gyorsan megszabadul. Nem engedi meg senkinek, hogy az útjába álljon. Nagyon szereti a szabadságot, így mindig ő akarja irányítani az életét.

5. Bak

Ő a hatalmi játszmák nagymestere, ezért nincs szüksége senkire ahhoz, hogy elérje a célját. Az előnyös helyzeteket mindig kihasználja. Irányítani nem ajánlott, mert szörnyen makacs tud lenni. Lehetetlen megváltoztatni.