Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Nyilas nő merész, olykor lázadó, és szinte mindig mosolyog. Az optimizmusának köszönhetően gyakran sikerül elérnie a céljait, ami még vonzóbbá teszi őt a férfiak szemében.

5 ok, amiért minden férfi beleszeret a Nyilas nőbe!

Most következzen 5 ok, amiért a Nyilas nő mindig imádnivaló!

1. Minden gondot elűz

Aki egy Nyilas nővel él együtt nyugodt lehet. A Nyilas nő ugyanis leveszi a párja válláról a terheket, meghallgatja a szerelmét, anélkül, hogy ítélkezne, és igyekszik megoldást találni a felmerülő problémákra. Emellett minden titkot megőriz, amit csak rábíznak.

2. A Nyilas nő párja teljesen önmaga lehet

A Nyilas nő párja igazán önmaga lehet, nem kell titkolnia semmit, nem lesznek tabuk sem, mert a szerelme úgy fogadja el, ahogyan van, ítélkezés nélkül. Az egyetlen szabály, hogy őszintének kell lenni hozzá, hiszen ha ez megvan, akkor a felhőtlen boldogság többé nem lesz kérdés.

3. Imádja az életet

Szereti a kalandokat, a szenvedélyt, a szórakozást, a baráti összejöveteleket, ezért azt lehet mondani, hogy a Nyilas nő az élet minden pillanatát kiélvezi, a jelenben él, és a szíve mindig nyitott. Számára az élet egy óriási kaland, rajong minden jóért, örömforrásért, amit a párjával is megoszt.

4. Mindig kimondja, amit gondol

Őszinte, olykor kíméletlenül is. Mindig elmondja a véleményét, nem kertel, és nem szépíti a dolgokat. Még akkor sem tudna hazudni, ha akarna. És ezt is várja el a párjától. Ha őszinte véleményt szeretnél hallani valamiről, kérdezz meg egy Nyilas nőt.

5. Kifejezi az érzelmeit

Ha egy Nyilas nő szereti a párját, akkor az messziről látszik. Nagyon szenvedélyes, ha úgy érzi dalra fakad, ha pedig csendben, egyedül akar lenni, akkor úgy is cselekszik.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!