Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Vannak hősszerelmes típusú emberek, akik állandóan bele vannak zúgva valakibe, ráadásul egy olyan személybe, akinél semmi esélyük nincs.

Ha még nem hevertünk ki egy szakítást, vagy súlyos önbizalomproblémákkal küzdünk, bizony nehéz kapcsolatot kialakítani bárkivel is. Viszont vannak olyanok, akik állandóan reménytelenül szerelmesek. Lássuk, kik ők!

Kos

Tüzes személyiség, tele van önbizalommal, határozott, született vezető. Erős és bátor, semmitől sem retten vissza, meg van győződve róla, hogy mindent el tud érni az életben. Ha valaki nem viszonozza a szerelmét, akkor nagyon ki tud borulni. Azt hiszi, hogy a kitartó udvarlás meghozza az eredményét, nem képes elfogadni, hogy egyszerűen van, akinek nem jön be.

Skorpió

Nagyon aktív, kitartó és ambiciózus. Számára az a szó, hogy “feladom”, nem létezik. Szeretete azonban könnyen átcsaphat már-már birtoklási vággyá. Sok rögeszméje van, szereti irányítása alatt tartani a dolgokat és az embereket. Ha nem irányíthatja az eseményeket, akkor teljesen kétségbeesik. El sem hiszi, hogy van olyan ember a Földön, aki nem tartja őt vonzónak.

Nyilas

Imádja az új dolgokat, számára létfontosságú a kaland és az izgalom, a monotonitás megfojtja. Optimista és tettre kész, állandóan olyan emberekbe szeret bele, akik nem viszonozzák érzéseit. Egy álomvilágban él, a valóság elől gyakran a homokba dugja a fejét.

Halak

Állandóan szerelmes valakibe, a pultostól a buszsofőrig, mindenki meg tudja dobogtatni a szívét. Mindig két lábbal a fellegek fölött jár, sokszor menekül a valóság elől. Nem tud magányosan élni, ezért inkább bármilyen kapcsolatba belemegy, csak, hogy ne legyen egyedül. Sokszor szeret bele olyan emberekbe, akik egyáltalán nem érdeklődnek iránta.

Bika

Eléggé érzékeny személyiség, nagy a szeretetigénye. Kitartó és makacs, mindent megtesz azért, hogy elcsábítsa azt a személyt, akit kiszemelt magának. Ostromlása sokszor már-már idegesítővé válik. Életének mottója: megteszek mindent.

Rák

A legérzelmesebb csillagjegy, nagyon fontos számára a stabil párkapcsolat és a romantika. Gondoskodó, mindig odafigyel partnerére, egy harmonikus párkapcsolat kialakítására törekszik. Hajlamos arra, hogy szeretetével megfojtsa a partnerét, ezért gyakran hamar vége lesz a párkapcsolatának.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!