KezdőlapHoroszkóp6 csillagjegy, aki folyton elégedetlen önmagával!

6 csillagjegy, aki folyton elégedetlen önmagával!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az önbizalomhiány gyakran vezethet kedvezőtlen döntésekhez! Senki sem tökéletes, és senki sem tudja a boldogság receptjét, viszont vannak, akik túlságosan kritikusan és keményen bánnak önmagukkal!

Az önbizalomhiány állandó kételkedésben, a jövő iránti túlzott aggodalomban, a részletekben való elveszésben, döntésképtelenségben is megnyilvánulhat.

Az alábbi 6 csillagjegy általában kóros önbizalomhiánnyal küzd, és ez nem csak a megfelelési kényszerben nyilvánul meg, hanem az állandó elégedetlenség is megnehezíti az életüket.

Ikrek

Egy igazi kettős személyiség, kiszámíthatatlan és eléggé hangulatember. Mindig magasra teszi a mércét, de soha nem elégedett semmivel, akkor sem, ha sikerült teljesítenie a kijelölt célt. Nagyon szigorú önmagához, nem képes elfogadni, ha téved. Általában nagyon magabiztosnak tűnik, de tele van kétségekkel, és igen alacsony az önértékelése. Leginkább a kudarctól retteg!

Rák

Nagyon barátságos és szerethető személy, mindent megtesz azért, hogy elnyerje mások szimpátiáját. Retteg attól, hogy visszautasítják! Ha valami nem sikerül, akkor hajlamos arra, hogy magában keresse a hibát. Nem veszi észre, hogy a problémák leginkább csak a képzeletében születnek, és egyáltalán nem olyan drámai a helyzet, mint, ahogy sokszor beállítja.

Szűz

Állandóan védekező álláspontban van, mindig harcol a saját és a szerettei jogaiért. Félelme azonban a kisebbrendűségi érzésből fakad. Maximalista, soha nem hajlandó lejjebb tenni a mércét, de nehezen viseli azt is, ha valaki nem tesz meg mindent azért, hogy sikeres legyen! Nagyon kritikus tud lenni másokkal és önmagával szemben is.

Mérleg

Nagyon barátságos és társasági ember! Sok barátja van, általában ő a társaság középpontja, szívesen fordulnak hozzá tanácsért. Nagyon jól elrejti az érzéseit, ő maga soha nem fedi fel őszintén, hogy hogy is érez valójában. Sokszor elégedetlen, és úgy érzi, hogy senkinek sem tudja elmondani őszintén a problémáit. Valójában “csak” annyi a gondja, hogy alacsony az önbizalma.

Skorpió

Bár külsőre úgy néz ki, hogy nagyon magabiztos, éppen ezért senki sem feltételezné róla, hogy alacsony az önértékelése. A harsány, határozott fellépés mögött azonban gyakran önbizalomhiány rejtőzik. Állandóan attól retteg, hogy nem elég tökéletes, és csalódást okoz környezetének. Nem hajlandó hibázni, mindig a maximumot várja el magától.

Halak

A Halak csillagjegyű személy általában alacsony önértékeléssel rendelkezik. Nagyon nagy az elvárása, és nem bírja elviselni, ha hibázik. Sajnos leginkább csak a saját elméje szüleménye a negatív kritika önmagával szemben. Nem hajlandó elviselni, hogy senki sem tökéletes! Mindig a negatívumot látja meg elsőre mindenben és mindenkiben. Csak akkor tud megnyugodni, ha előbb leellenőrzi az adott helyzetet, és bebizonyítja magának, hogy minden rendben van.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet