Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Akárcsak a tűz és víz, olyanok a következő csillagjegyek, akik valami miatt nem tudnak kijönni egymással. Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor ne fogd vissza magad, olvasd el az alábbi összeállítást.

6 csillagjegypár, aki kölcsönösen taszítja egymást!

1. Bika vs. Vízöntő

A Bikák viszonylag higgadtak, szeretnek lazítani, ezzel szemben a Vízöntők gyakran meggondolatlanul vágnak bele egy kihívásba, egy új kalandba. A Bikák praktikusak, szeretnek rendet tartani maguk körül, a Vízöntők viszont álmodozóak, idealisták, szeretik a változást. A Vízöntők unalmasnak tartják a Bikákat, a Bikák meg felelőtlennek a Vízöntőket.

2. Kos vs. Rák

A Kosok türelmetlenek, mindent, most és itt akarnak megoldani. A Rákok érzékenyebbek, visszafogottabbak, ezért nem szeretik a lobbanékony Kos csillagjegyűeket, akik sokszor feszültséget keltenek maguk körül. Szóval az antiszimpátia mindkét csillagjegy részéről kölcsönös.

3. Bak vs. Mérleg

A Mérlegek szeretik a társaságot, imádnak nevetni, szórakozni, ami nem mondható el a Bakokról, akik nem szeretik a felszínes dolgokat, jól neveltek, udvariasak, és inkább nyugodtabb, csendesebb életre vágynak. A Mérlegek viszont optimisták, akik ha tehetik, mindig társaságban érzik a legjobban magukat.

4. Oroszlán vs. Skorpió

Az Oroszlánok imádnak játszani, szeretik ha rájuk figyelnek, kedvelik a flörtölést. A Skorpiók ezzel szemben nagyon gőgösek, irigyek, így igyekeznek háttérbe szorítani az Oroszlánokat, ami nem könnyű, ezért a két páros nyíltan versenyre kell egymással, ami komoly ellenfelekké teszi őket.

5. Ikrek vs. Szűz

A beszédes Ikrek csillagjegyűek olykor elviselhetetlenül képesek zavarni a Szűz csillagjegyűeket, akik szeretik a csendet, a nyugalmat, és mindig a tökéletességre törekszenek. Nem úgy mint az Ikrek, akik nem szeretnek mindent komolyan venni, kíváncsiak, és gyakran feszegetik a korlátaikat.

6. Halak vs. Nyilas

A Halak gyakran határozatlanok, a Nyilasok viszont igenis tudják, hogy mit akarnak, sőt bátrak, tettre készek, de nem elég taktikusak, főként ami az érzelmeik irányítását illeti. A Halak sebezhetőnek érzik magukat a Nyilasok társaságában, így a kölcsönös szimpátia nehezen alakul ki közöttük.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!