KezdőlapHoroszkóp9 csillagjegy, akinek tökéletes intuíciója van és nem tűri a manipulációt

9 csillagjegy, akinek tökéletes intuíciója van és nem tűri a manipulációt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Lássuk be, hogy egyes csillagjegyek sokkal intuitívabbak, mint mások, ezért ezer közül is felismerik azokat a szituációkat, amikor valaki játszadozni akar velük, vagy manipulálni akarja őket. Ám nem csak remekül ismerik fel az ilyen helyzeteket, hanem időben tesznek is az ellen, hogy ne essék bántódásuk és tovább állnak. Sajnos nem mindenki képes ennyire tisztán látni a dolgokat, ezért sokan vannak, akik a manipuláció vagy az érzelmi zsarolás áldozatává válnak.

Viszont, ha a következő 9 csillagjegy közé tartozol, akkor megnyugodhatsz, hiszen a következő listán szereplő csillagjegyek eszén igen nehéz túljárni.

1. Oroszlán

Az Oroszlán az egyik legmagabiztosabb csillagjegy. Született vezetők, akik bármilyen helyzetben képesek átvenni az irányítást. Gyakran fordul elő, hogy azt hiszik csak az a jó, amit ők csinálnak, ezért családtagként vagy barátjaként nem könnyű kijönni vele. Viszont ez a vonásuk teszik lehetővé, hogy mérföldekről kiszúrják a hamis embereket. Úgyhogy aki az Oroszlánokkal akar ujjat húzni, az korábban kell felkeljen.

2. Kos

A Kos is egy igen magabiztos csillagjegy, viszont az Oroszlánnal ellentétben ők igazán élvezik a konfrontálódást. Nem esik nehezükre nyíltan és őszintén kimondani gondolataikat, függetlenül attól, hogy esetlegesen megbántanának valakit azzal. Ha a Kossal akarsz packázni, készülj fel, hogy szavaival egyből a helyedre tesz és rögtön lemondasz arról, hogy meggyőzd őt bármiről is.

3. Vízöntő

A Vízöntők törődőek és kedvesek mindaddig, amíg úgy érzik a szándékaid igaziak. De ha megneszelik, hogy valami rosszban sántikálsz, akkor igazi tuskóvá válnak veled szemben. Különös humorérzékük miatt eléggé kellemetlen helyzetekbe hozhatnak, úgyhogy velük sem érdemes ujjat húzni.

4. Nyilas

Nagyon sokan szeretik a Nyilasokat, mert őszinték, szórakoztatóak és képesek az árral sodródni. Saját törvényeik szerint élnek, ami sokak számára izgalmas kapcsolatot ígérhet. A Nyilasok eléggé bénák a randik terén, igazi randikra is nagyon nehezen szánják el magukat, de ha megteszik, nagyon komolyan veszik. Ezért semmilyen körülmények között sem érdemes nekik hazudni, mert ha rájönnek, szó nélkül felállnak és otthagynak, mintha mi sem történt volna.

5. Halak

A Halak nagyon érzékenyek, és az intuíciójuk is eléggé kifinomult ahhoz, hogy egyből levágják ha valaki manipulálni akarja őket. Viszont elég cselesek is, mivel nem szólnak azon nyomban, mikor rájönnek a dolgokra, hanem inkább hagyják az illetőt és megfigyelik, hogy meddig képes elmenni a hazudozás terén. Jó lelkük miatt a leleplezést követően is adnak második esélyt, viszont akkor már nincs hibázási lehetőséged náluk.

6. Skorpió

A Skorpiók igazi maximalisták. A fejükben pontos lista van arról, hogy mit keresnek a partnereikben, s habár nem sorolhatóak a legmagabiztosabb csillagjegyek közé, párválasztás terén nagyon pontos elképzeléseik vannak. Ha megpróbálnád kijátszani őket, akkor máris készülhetsz a bosszúra, hiszen gondolkodás nélkül világgá kürtöli, hogy mire készültél.

7. Szűz

Hidd el, hogy nem akarsz egy Szűzzel packázni! A Szüzek bosszúja az egyik legkeményebb dolog, amit valaha átélhetsz. Időd se lesz megvédeni magad, olyan mesterien áll majd bosszút rajtad, úgyhogy ha valami balul sül el, jobb ha fedezésbe vonulsz.

8. Bak

A bak és a dráma két külön fogalom. Ez pedig azt jelenti, hogy ha úgy érzik, hogy valami mögöttes játszmát folytatsz, azonnal kilépnek az életedből, még azelőtt, mielőtt lehetőséged lenne magyarázkodni. Szóval csak egy módon tarthatsz magad mellett egy Bakot, ha nyílt kártyával játszol.

9. Ikrek

Az Ikrek igen furfangos teremtmények. Hagyják, hogy úgy érezd, megúsztad a hazugságot, miközben pontosan tudják, hogy manipulálni akartad őket. Sőt még egy darabig bele is mennek a játszmába, és adják alád a lovat, de ha egyszer megunják, akkor jön a keserves szembesítést és a következmény. Ebben az esetben azt tanácsoljuk: Menekülj! Az Ikrek bosszúból képesek akár az egész életedet is pokollá tenni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet