Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A Halak nő minden mozdulata az érzékiségről, gyöngédségről, odaadásról, törődésről árulkodik. Emellett öntudatos, kiáll a véleménye mellett, pragmatikus, viszont vannak olyan periódusok az életében, amikor jobb szeret elcsendesedni, befelé fordulni, álmodozni.

Többnyire toleráns, elfogadó, de ha valaki miatt türelmét veszti, radikális lépésre is képes elszánni magát. Elmondható róla az is, hogy egyensúlyra törekszik, fontos számára a yin és a yang közötti harmónia megtalálása, annak fenntartása.

Ha igazságtalanságot észlel, akkor mindent megtesz azért, hogy rendezze a dolgokat, mert számára nagyon fontos, hogy kiderítse az igazságot, mert meggyőződése, hogy sokkal könnyebb úgy élni, ha tudjuk az igazat. Ki nem állhatja a hazudós embereket, valamint az erőszakot.

Szereti a szakmáját, képes sikeres karriert építeni, viszont egy hajszállal fontosabbnak tartja a személyes életét, a családja boldogságát, biztonságát.

Annak ellenére, hogy érzelmes, nem mindig olvasható le az arcáról, hogy adott helyzetben hogyan érez. Az is megtörténhet, hogy a közeli hozzátartozói sem veszik rajta észre, hogy valami bántja, hogy valamitől szenved, ezért hajlamos arra, hogy magába fojtsa a negatív érzelmeit, a stresszt, így váltva ki depressziót, szorongást. Viszont ha megtanulja kiadni magából a feszültséget, akkor ezek a pszichés, illetve mentális problémák kevésbé okoznak majd fejtörést.

A Halak nő mindig a művészetek bűvkörében él, legyen szó irodalomról, festészetről, filmekről, a színek csodás világáról, amelyek mindig ihletet adnak neki. Szeret társaságban lenni, de inkább azokat az embereket kedveli, akikkel egyezik az érdeklődési köre.

A szerelemben titokzatos, hűséges, romantikus, őszinte, életvidám, és kreatív alkat, így a párja sosem fog unatkozni mellette. És szinte mindig stílusosan öltözködik.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!