Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Általában minden csillagjegyről ki tudunk emelni egy-két nagyon jellemző tulajdonságot, már első ránézésre tudjuk, hogy “á, igen, te biztos Kos vagy, a Bikák ilyenek, a Halak meg nem találnak az Mérleggel”.

Általánosítunk, mert vannak olyan tulajdonságok, amelyekről azt hisszük, hogy nagyon jellemzőek az illető csillagjegyre, és közben nem is. Nézzük, melyek a csillagjegyekkel kapcsolatos téveszméink.

Kos

A Kosról az a tévhit járja, hogy nagyon tüzes, lobbanékony, türelmetlen, izgatott, extrovertált, és állandóan beszél. A Kosok közül azonban sokan csendesek, visszahúzódóak, és nem túl kommunikatívak.

Bika

Úgy tartják, hogy nagyon fontos számára a luxus, a csillogás, imádja a drága dolgokat. Mindene a pénz, az egész élete az anyagiak körül forog. Még ha szereti is a kényelmet és a pénzt, nem jelenti azt, hogy nem értékeli az egyszerűbb, olcsóbb dolgokat.

Ikrek

Úgy tartják róla, hogy rideg, felületes, elrejti az érzéseit, kétszínű. Az Ikrek azonban igen mély érzésekkel rendelkezik, óriási szíve van, csak éppen kissé bizalmatlan, ezért nem minden ember előtt nyílik meg.

Rák

Leginkább az önfeláldozó jelző jut eszünkbe a Rákról, empatikus, érzékeny és mindent megtesz a szeretteiért. Azonban nem mindig a segítőkészségéről híres, soha nem felejti el, ha valaki szánt szándékkal ártott neki, és ilyenkor képes bármilyen eszközt bevetni.

Oroszlán

“Mindenki rám figyeljen”, úgy gondoljuk, hogy ez az Oroszlánok jelmondata, pedig sokszor ők is igénylik a magányt, és a csendet. Egy Oroszlán szeret a társaság középpontjában lenni, de van közöttük olyan is, aki nagyon szerény, egyedül, a nyilvánosságtól elvonulva éli el a hírnevet.

Szűz

Úgy tartják, hogy nagyon kritikus, mindig figyel az apró részletekre, magasak az elvárásai önmagával és másokkal szemben is. Általánosságban véve a Szüzek nagyon komoly, kiegyensúlyozott emberek, komoly ok nélkül nem keresik az ellentmondást senkivel.

Mérleg

Úgy tartják, hogy a Mérleg az egyensúly megtestesítője, diplomatikus, kimért, mindig elegáns, őszinte. A Mérlegek között is van kapkodó, türelmetlen, halogató ember, aki egyáltalán nem tűnik harmonikusnak.

Skorpió

Úgy tartják a Skorpióról, hogy nagyon bosszúálló. Az biztos, hogy soha nem felejti el, ha valaki rosszat tett vele, viszont egyáltalán nem mindig az a célja, hogy visszaadja, amit kapott. Vannak nagyon kedves és ártalmatlan Skorpiók.

Nyilas

Úgy tartják, hogy ez a legoptimistább csillagjegy. Az biztos, hogy soha nem szegi kedvét semmilyen kihívás, de azért néha ő is elbizonytalanodik. Az más kérdés, hogy soha nem adja fel! Akadnak olyan helyzetek is, amikor senkit nem enged közel magához, teljesen bezár, és közömbössé válik a problémás helyzetekkel szemben.

Bak

Úgy tartják róla, hogy magányos, rideg, magánakvaló, és nem szívesen fejezi ki az érzéseit. Ez a csillagjegy alapjában véve azonban nagyon humoros, kommunikatív és népszerű a kollégái, barátai körében.

Vízöntő

Bár aktív és nagyon kreatív csillagjegy, mélyen legbelül nagyon lázadó. Azt mondják róla, hogy nem hajlandó semmilyen szabályt betartani, mégis vannak olyan saját szabályai, amelyek mellől nem tágít. Egyáltalán nem nevezhető toleránsnak.

Halak

Úgy tartják róla, hogy érzékeny, melankolikus, passzív, és ha valami nem érdekli, arra nem tud odafigyelni. Viszont, ha valami olyan dolog történik, ami felkelti az érdeklődését, pillanatok alatt képes kilépni a komfortzónájából, és szívvel-lélekkel cselekszik.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!