Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az augusztusi hónap nagy része a nyárról, a vakációról és az Oroszlán csillagjegyű emberekről szól, hiszen ez az a hónap, amikor a legtöbb Oroszlán világra jött.

Asztrológia: Az Oroszlán nő 7 legfőbb jellemvonása!

Most ezen csillagjegy női vonásairól lesz szó, mégpedig a 7 legjellegzetesebbről.

1. Rendkívül bátrak

Az Oroszlán nőkre nem jellemző, hogy félénkek, törékenyek, akik nem mernek kiállni magukért. Ezek a hölgyek szinte semmitől sem rettennek vissza, de ez nem jelenti azt, hogy érzéketlenek, igaz, néha gőgösek, főként ha megsérti valaki a büszkeségüket, de félő, hogy az az illető nem fogja megúszni szárazon a dolgot.

2. Egyenes jellemű

Ez egyesek szerint erény, mások meg hibának vélik. A lényeg az, hogy az Oroszlán nők konkrétan, egyenesen fejezik ki magukat, nem kertelnek, és nem törődnek azzal sem különösebben, ha valakit megsértenek.

3. Szereti, ha ő irányít

Nem könnyű ilyen szempontból velük a közös élet, mert szeretik, ha az ő kezükben van az autókormány, a távirányító, ha ők a nyári kertiparti főszervezői, ha ők dönthetik el, hogy a gyerekek melyik iskolába járjanak. Ha valami pedig nem a terveik szerint alakul, akkor egy jó darabig duzzogni fognak.

Asztrológia: Az Oroszlán nő 7 legfőbb jellemvonása!

4. Nagyon vonzó alkat

Mivel rendkívül határozottak, tudják, hogy mit akarnak, ezért a legtöbb férfi kihívásként tekint arra, hogy meg tud-e hódítani egy Oroszlán nőt. Ez nem könnyű, mert ezek a nők magas elvárások szerint engednek közel magukhoz bárkit. És a legtöbb Oroszlán nő egyszerűen gyönyörű, az ágyban pedig szenvedélyes.

5. Magabiztos

Meg vannak győződve róla, hogy gyönyörűek, bátrak, tehetségesek. Sokat költenek szépségápolási termékekre, szeretnek csodaszép ruhákban tündökölni, imádják a parfümöket, az értékes ajándékokat, a luxust. Ez pedig magabiztossággal tölti el őket.

6. Vele nem szakíthat senki

Mindig nekik kell kimondaniuk, hogy vége. Az övék az utolsó szó a párkapcsolatban is, mert ők úgy érzik, hogy mindenki fölött ők állnak. Ha fáj is a szakítás, a büszkeségük azt mondja, hogy nem szabad ezt másnak észrevennie rajtuk.

7. Szereti a kalandokat, a szórakozást

Az a férfi, aki fél felülni a hullámvasútra, az nem rúghat labdába egy Oroszlán nőnél. Hiszen ezek a hölgyek szeretik a kalandokat, imádnak hegyet mászni, nagyokat sétálni. Ők az unalmas embereket nem kedvelik.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!