KezdőlapHoroszkópAz év első Teliholdja fontos üzenetet hordoz minden csillagjegy számára!

Az év első Teliholdja fontos üzenetet hordoz minden csillagjegy számára!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A Telihold megvilágosít, ismeretlen dolgokat hoz a felszínre, begyógyítja a lelki sebeket, felkavarja az emlékeket. Ilyenkor a legjobb, ha azokra a dolgokra koncentrálunk, amelyek valójában számítanak. Teremtsük meg az egyensúlyt a lelkünkben, hiszen erre lesz a legnagyobb szükségünk, ha feltámad a vihar.

Itt az ideje húzni egy vonalat, és egy kicsit visszavenni az eddig megfeszített tempóból, a nagy elvárásokból. Lazítsunk, pihenjünk, gondoljuk át az életünk. Vegyük számba, és értékeljük újra azokat a dolgokat, amelyek igazán fontosak és szükségesek a boldogsághoz. A tavasz első Teliholdja április 7-8-án lesz , igazán látványos, rózsaszínes fényárban úszó jelenség. Magába foglalja az összes szándékot, amit megfogalmaztunk magunkban az Univerzum felé az utóbbi időben.

Íme, a legfontosabb tanítások a csillagjegyek számára a Telihold idején!

Kos: a szerelem áll az első helyen az életedben. Ne csak a saját kívánságaidat akard teljesíteni, hanem szeretteid érzéseit is vedd figyelembe. Hallgass a megérzéseidre!

Bika: most az érzések segítségével sokkal könnyebben meg tudod oldani a problémákat. Beszélj nyíltan arról, ami a lelkedben van, figyelj az érzéseidre, légy kitartó!

Ikrek: ne távolodj el a szeretteidtől, főleg ebben az időszakban nagyon káros hatással lehet a teljes elszigetelődés. Használd ki az internet adta lehetőségeket, vagy hívd fel gyakran telefonon azokat, akik igazán közel állnak a szívedhez. Próbáljatok az élet pozitív dolgaira fókuszálni.

Rák: fordíts több figyelmet magadra. Próbáld megérteni egy kicsit jobban az érzéseidet, vigyázz a lelkedre, hallgass a szívedre. Tervezd a jövődet, képzeld el a legideálisabb jövőképet, ahol kiegyensúlyozottan éreznéd magad. Minél többször elevenítsd fel képzeletben ezt a képet!

Oroszlán: attól, hogy eltemetkezel a munkában, még nem lesz jobb az életed, és a problémáid sem oldódnak meg. Itt az ideje, hogy a lehető legőszintébb légy önmagaddal, vedd számba, hogy melyek azok a dolgok, amik boldogságot okoznak.

Szűz: próbálj meg két lábon a földön maradni, ne álmodozz túl sokat. Megtörténhet, hogy a kemény valóságra ébredsz, ami fájni fog. Próbálj megmaradni a racionalitás talaján, de őrizd meg az optimizmusod!

Mérleg: Töltsd fel magad pozitív energiával, és halmozd el szeretettel a hozzád közel állókat! Fordulj befelé, és próbáld eldönteni, hogy mi az, amire igazán szükséged van, ahhoz, hogy boldog lehess.

Skorpió: foglald le magad ebben az időszakban, összpontosítsd a figyelmed kreatív és szórakoztató tevékenységekre, amelyek szórakoztatnak, de meg is nyugtatnak.

Nyilas: bocsáss meg azoknak, akik bántalmaztak téged, temesd el a múltba gyökerező fájdalmas emlékeket, és lépj tovább. Az egyetlen fontos pillanatra, mégpedig a jelenre figyelj most!

Bak: most lehetőséged adódik arra, hogy átgondold a párkapcsolatod. Próbálj megoldást találni a felmerülő problémákra, de, ami nem megy sokadik próbálkozásra sem, azt nem kell erőltetni. Döntéseidben mindig a szeretet vezéreljen!

Vízöntő: légy optimista, ez most nagyon fontos a mentális egészséged szempontjából. Tervezd meg tudatosan minden napodat, legyen egy rutinod, hiszen így nem folyik ki a kezedből az idő, és a nap végén hasznosnak is fogod érezni magad. Fedezd fel újra önmagad, vedd számba, hogy mik azok a dolgok, amelyek boldogságot okoznak.

Halak: Ebben az időszakban az egyetlen dolog, ami fontos számodra az a szeretet. Szükséged van erre a tiszta és őszinte érzésre ahhoz, hogy erőt meríthess a hétköznapokra. Mosolyogj és légy boldog, mert ez könnyebb, mint gondolnád!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet