KezdőlapHoroszkópAz évszak, amelyben születtél, befolyásolja a személyiségedet: fontos dolgot árul el rólad!

Az évszak, amelyben születtél, befolyásolja a személyiségedet: fontos dolgot árul el rólad!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az asztrológusok szerint jelentős összefüggés van a születési dátum és a személyiségjegyek között! Az évszak, amelyben születtél, befolyásolja a személyiségedet, bizonyos szokásaidat, jellemvonásaidat.

Tavasz

Ha márciusban, áprilisban vagy májusban születtél, általában nagyon optimista vagy, és a legsötétebb helyzetekben is megtalálod a fényt. Viszont úgy tartják, hogy a tavaszi babák hajlamosabbak a klinikai depresszióra is.

Egy 2012-ben, 58 000 személy bevonásával végzett nagyszabású tanulmány szerint az abszolút boldogságra a májusban születettek a legesélyesebbek. A március, április és május babák, magas pontszámot értek el a hyperthymia skálán.

A hyperthymia általános optimizmus, az a képesség, hogy minden zuhanást az emelkedés előzményeként, minden összeomlást az újjászületés lehetőségének élnek meg.

Nyár

A júniusi, júliusi és augusztusi babák ideális fényviszonyban, napsütéses évszakban születnek, éppen ezért hajlamosabbak a jókedvre. Viszont az is megtörténhet, hogy a téli babákra jellemző tulajdonságokkal is rendelkeznek, ha a várandósság nagyrésze a téli időszakra esett.

A nyári babákról úgy tartják, hogy pillanatok alatt el tud hatalmasodni rajtuk a rossz hangulat, bipoláris zavar sem ritka náluk. Esetükben gyakran előfordul túlzottan jó-,és rossz hangulat közötti ingadozás.Ősz

Az őszi babák általában a két évszak tulajdonságait egyesítik magukban. Születésükkor a napok még nem rövidülnek annyira, és a szükséges és egészséges tápanyagokhoz is könnyen hozzájutnak, így a téli betegségek még elkerülik őket. Nem igazán hajlamosak a depresszióra, viszont az ingerlékenységre annál inkább. Az ősszel születettek közül a Mérleg jegyűek a legkiegyensúlyozottabbak.

Tél

A télen született emberek esetében gyakrabban előfordul a skizofrénia, bipoláris zavar és depresszió.

Ez azonban egyáltalán nem általánosítható, hiszen vannak, akik a téli hónapokban születtek és mégis nagyon vidámak. A téli babák kevésbé nyűgösek, mint az őszi babák. A novemberben születetteknél a legalacsonyabb a depresszió aránya.

A hírességek leginkább a januárban és a februárban születettek között vannak, ezek a hónapok összefüggenek a kreativitással és a fantáziadús problémamegoldással.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet