KezdőlapHoroszkópBak Horoszkóp 2014

Bak Horoszkóp 2014

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A Bak számára a 2014-es év csillagászati eseményei elsősorban a házasság, pénz, barátok, oktatás, utazások, család és személyiség terén gyakorolnak hatást.

  • bakSzerencse a házasságban és az anyagiakbana körülötted lévő embereket, házastársad, szüleid, testvéreid, kollégáid, nagyra fogod értékelni az év első hónapjaiban. A Jupiter ugyanis a kapcsolatok javát szolgálja, július 16-ig. Ennek eredményeképpen, az év első hét hónapja lesz a legjobb a szerelmi viszonyokra nézve. Ha készen állsz arra, hogy egy lépést tégy előre a párkapcsolatodban, illetve ha épp a nagy őt keresed, nagy esélyed van arra, hogy mindezt megvalósítsd.

Július 16-án a Jupiter átlép az Oroszlán jegyébe, ami azt jelenti, pénzügyi téren olyan nyereségekhez juthatsz hozzá, amelyekért meg sem kell dolgoznod. Így nem csoda, hogy a 2014-es év kedvenc témája nálad a pénz lesz. Mivel a Jupiter a lehetőségek és a szerencse bolygója, az év második fele a lehető legjobb lesz az életedben, pénz szempontjából. A lehetőségek többszörösek, meglehet, hogy jelentős pénzügyi kitüntetésben lesz részed, de az is lehet, hogy a partnered részesül fizetésemelésben. Az is lehet, hogy váratlan szerencse útján nyersz jelentős összeget.

Olvasd el a 2014-es Kínai horoszkópunkat!

  • Nehézségek és megpróbáltatások a baráti kapcsolatokban – a Szaturnusz a Skorpió csillagjegyében marad, december 23-ig. Ennek hatására, azok a személyek, akik 2014-ben lépnek be az életedbe, többet jelentenek számodra, mint szimpla barátságot. Egyesekről kiderül, hogy hasznos kapcsolattá válnak a karrieredben. Ha ez megtörténik, olyan karmikus kapcsolatot érezhetsz, ami nem feltétlenül indul pozitívan. Sőt, az elején erős antipátiát érzel az adott személy iránt, aki később sok jót tesz érted, és hasznos leckére is megtanít. Azt az időszakodat éled, amikor komolyabban állsz hozzá a barátsághoz és szociális kapcsolatokhoz. 2014-ben nagyító alá kerülnek a mélyrehatoló baráti viszonyaid, és megpróbáltatásokkal lesznek teli. Amelyek a bizalomra, tiszteletre és hűségre alapszanak, túlélik a viszontagságokat. 2014-ben ugyanakkor felelősséget kell vállalnod a barátaidért, és több realizmussal kell őket kezelned.
  • Meglepetések a család körében – a Kos jegyében lévő Uránusz hirtelen, meglepő, váratlan változásokat hozhat a családi életedben. Felbukkanhat például egy rokon, aki hozzád költözik, vagy elköltözik tőled. 2014-ben a bolygó rossz viszonyt tart fenn a Plútóval, aminek hatására felbolydulhat az otthonod nyugalma, jelentős változást hozhat, szintén váratlanul, nemcsak a családod körében. Az előtted álló év a gyökeres változások éve lehet számodra, amikor újraalkothatod a személyiséged. Bátorságot kapsz olyan dolgokra, amelyekbe eddig nem mertél belevágni, például a fogyókúrázáshoz vagy egy rejtett tehetséged felkutatásához. Azért légy figyelmes, mert a változás a változás kedvéért nem mindig vezet jóhoz. Tartsd ezt észben, amennyiben alaptalanul változtatnál az életstílusodon vagy a közeli kapcsolataidon.
  • Spiritualitás az életedben – a Neptunusz tovább utazik a Halak jegyében, ez pedig a kommunikációdra és az oktatásra gyakorol hatást. Ennek a bolygóállásnak megvannak a maga pozitív oldalai, de a hátrányai is. A Neptunusz megadja neked a kellő ihletet és fellendíti a kreativitásod, még akkor is, ha eddig azt hitted, benned ez nincs meg. A bolygó bátorítani fog arra, hogy (újra) felfedezd a személyiséged spirituális oldalát, ugyanakkor csalódást, képzeteket is okozhat. Légy hát óvatos azzal, hogy mit hiszel el abból, amit hallasz, és kiben bízol. Egyesek lehet, hogy megígérik neked a holdat a csillagokkal, de nem képesek betartani a szavukat, így csalódást okoznak neked. Ezért nem árt, ha tárgyilagos maradsz az életed fontos döntéseiben.
  • Mély változások a személyiségedben – 2014-ben folytatódnak a változások az életedben. A Plútó nagyon lassan halad a Bak csillagképben, ezért nem lesznek mindig konkrétan érezhetőek a hatásai. Minden esetre, ez a parányi bolygó hatalmas befolyást gyakorol az életedre. Az Uránusszal való összecsapása maximálisan táplálja a személyes ambícióidat, de vigyáznod kell arra, hogy ne távolodj el a családodtól és azoktól a személyektől, akik támogatnak a siker elérésében. A lényeg, hogy olyan változásokra kell felkészülnöd, amelyek mélyen hatnak rád így vagy úgy. Talán az lesz a legnehezebb dolgod, hogy megértsd a személyiséged megváltoztatásának szükségességét. A Plútó építő erejét kihasználva megerősítheted a döntéseid, az akaraterőd és a fogadalmad, mely szerint minden szintjét megvalósítod az önváltoztatásnak. Azonban a Plútó olyan messze is képes elkalauzolni téged, hogy véget vethetsz egy komoly baráti vagy partneri kapcsolatnak, csak hogy felszabadítson a múlt alól. Jó lenne, ha elgondolkodnál, ugyanis a tettek gyakran visszafordíthatatlanok, főként most, hogy a Plútó viaskodik az Uránusszal.

Ajánló: Ha még többre vagy kíváncsi, olvasd el a Filantropikum.com 2014-es Bak horoszkópját is!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet