Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Minden nő álma, egy olyan férfi, aki imádja a gyerekeket, megbízható, figyelmes, és odaadó szívvel gondoskodik a családjáról. A hab a tortán már csak az, ha ez a férfi egy igazi nagycsaládról álmodozik.

Csillagjegyük alapján ezek a férfiak szeretnének nagy családot!

Ezek a csillagjegyek imádják a nagycsaládot!

1. Kos

Eljön az életébe az az időszak, amikor nagyon határozottan úgy gondolja, hogy éppen eleget bulizott, kirándult, és itt az ideje, a családalapításnak. Sok energiát fektet a tökéletes feleség megtalálásába, akihez élete végéig hűséges lesz.

Nagyon gondoskodó típus, mindent megtesz családja biztonságáért. Akkor lesz igazán boldog, ha legalább három gyereke lesz.

2. Oroszlán

A mindig rivaldafényben díszelgő Oroszlán életében is eljön a családalapítás ideje. Ha megtalálta az igazit, akkor mindent megtesz azért, hogy boldoggá tegye, hiszen minden vágya egy nagy család.

Igazán akkor tud boldog lenni, ha játszhat a gyerekeivel, ilyenkor láthatod a szemében az önfeledt ragyogást is. Nagyon sokat foglalkozik, és játszik a gyerekekkel, egy ilyen Oroszlánnal csupa szórakozás az élet.

3. Vízöntő

Az egyik legjellemzőbb tulajdonsága a gondoskodás, éppen ezért, ha megtalálja élete párját, akkor feladja addigi bohém életét, és képes rövid idő alatt komoly családapává változni.

Akkor érzi teljesnek az életét, ha látja, hogy felesége, és gyermekei boldogok. Ha néha adódnak is nehézségek az életében, soha nem adja fel a harcot, családjáért mindent megtesz.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!