Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egészen biztosan neked is van olyan barátod, ismerősöd, aki egyik nap még a legkedvesebb oldalát mutatja feléd, másnap viszont már hátba szúr, és csak a saját érdekeivel foglalkozik.

Az alábbi csillagjegyek, nem túl megbízhatóak, igen nehéz rajtuk kiigazodni. Semmiképp ne bízz meg bennük száz százalékban, mivel holnap már lehet egy másik oldalukat mutatják.

Halak

Egy igen befolyásolható csillagjegy, igazi hangulatember. Kettős személyiségként ismerik, soha nem lehet rajta kiigazodni. Míg az egyik fele mindig odaadó és kedves, a másik fele számító, érdekember, de akár az árulásra is képes a céljai elérése érdekében.

Igencsak egoista tud lenni, a saját problémáit és érdekeit mindig mások elé helyezi. Nem csak a barátait, de a partnerét is képes elárulni. Sokan vádolják csalással és árulással.

Skorpió

A Skorpióról sokan úgy tartják, hogy bármilyen aljasságot képes megtenni azért, hogy céljait érvényesítse. Gondolkodás nélkül tapos el bárkit, nem érdekli az sem, ha fájdalmat okoz másnak.

Igazából nem szereti egyetlen kollégáját sem a munkában, mert mindenkiben ellenséget lát, és a partnere ismerőseire is mindig féltékeny. Néha úgy tűnik, azt szeretné, ha ő lenne az egyetlen ember a Földön. Van viszont néhány igaz barátja, akikért bármit megtesz.

Ikrek

Nagyon sok ismerőse és barátja van, viszont egy rossz szó, és képes örökre megszüntetni a kapcsolatot bárkivel. Imád az áldozat szerepében díszelegni, elvárja, hogy mindenki segítségére siessen, és sajnálja.

Annak érdekében, hogy elérje céljait képes bárkit megsérteni, ilyenkor egyáltalán nem érdekli másnak a lelkivilága. Soha ne meséld el a legféltettebb titkodat egy Ikrek csillagjegyű személynek, mivel nagyon pletykás, és rögtön továbbadja, vagy felhasználja ellened.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!