KezdőlapHoroszkópEgészségügyi horoszkóp: milyen ételeket kell kerülnünk a csillagjegyünktől függően?

Egészségügyi horoszkóp: milyen ételeket kell kerülnünk a csillagjegyünktől függően?

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Minden csillagjegy egyedi, és ettől függően predesztinálva van bizonyos betegségekre, ezért mindenki esetében vannak olyan ételek, amelyek fogyasztása az Ő számára nem ajánlott.

Az asztrológia négy alapeleme: a tűz, a föld, a levegő és a víz. Ezek alapján az asztrológusok és a táplálkozási szakemberek következtetéseket vontak le bizonyos ételek tekintetében, amelyeket minden csillagjegynek meg kell próbálnia elkerülni, amennyire csak lehetséges, vagy legalábbis nem szabad túlzottan fogyasztania.

Egészségügyi horoszkóp a Kos, az Oroszlán és a Nyilas számára!

A tűz uralja a belső égést, és az emésztés funkcióját. A tűz megtisztítja a szervezetet a toxinoktól, vírusoktól, baktériumoktól vagy gombáktól. A tűz csillagjegyei könnyen megküzdenek a betegségekkel. Termetük természetesen a magas hőmérséklet felé hajlik. A tűz csillagjegyeinek kerülni kell a nagyon fűszeres ételeket, a vörös húst és a tejtermékeket. A napi étrendben javasolt beiktatni minél több zöldséget, gyökérzöldséget, citromot és gabonafélét.

Egészségügyi horoszkóp a Mérleg, az Ikrek és a Vízöntő számára!

A levegő uralja az idegrendszert és a keringési rendszert, valamint a mozgást és a légzőrendszert is. Az ilyen típusú embereket könnyű stimulálni, gyors és rendkívül érzékeny elmével rendelkeznek, ugyanakkor könnyen kiegyensúlyozatlanokká és túlterheltekké válnak. A levegő csillagjegyei számára jó elkerülni a nyers ételeket, a gabonaféléket, az élesztős ételeket és a finomított cukrokat. Javasolt enyhén főtt, esetleg párolt zöldségek, Gingko, a cayenne bors, a fokhagyma, a gyömbér, a joghurt, és a kefir fogyasztása.

Egészségügyi horoszkóp a Rák, a Skorpió és a Hal számára!

A víz uralja a szaporodási rendszert, valamint a nyirokrendszert és a test folyadékjait is. A víz tisztítja és lehűti a testet. Ezek az emberek rendkívül érzékenyek a környezetükre, különösen, ha gombákkal, baktériumokkal vagy vírusokkal van tele. Egészségügyi problémáik általában fontos érzelmi összetevőket tartalmaznak. A víz csillagjegyei számára elkerülendő az olajos ételek, a tej, az édességek, az élesztő ételek, a kenyér és a só, valamint a bab és a káposzta fogyasztása.

Egészségügyi horoszkóp a Bika, a Szűz és a Bak számára!

A föld uralja a csontozatot és a kiválasztó rendszert. A föld csillagjegyeinek általában súlyproblémáik vannak, de gondok lehetnek a különböző mirigyekkel vagy akár bizonyos daganatokkal. A mértéktelen étkezés túlsúlyhoz vezet, amelyet súlyosbít a testmozgás hiánya. Sokkal jobban ellenállnak a megfázásnak, mint a tűz vagy a levegő csillagjegyei. A föld csillagjegyeinek kerülniük kell a nehéz ételeket, zsírokat, a krumplit, valamint a nyers zöldségeket és gyümölcsöket.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet