Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Kedves csillagjegyek! Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne azt tegyétek, amire vágytok!

Élethoroszkóp: Kedves csillagjegy, az élet túl rövid... ezt tedd, hogy boldog legyél!

Boldognak lenni MOST kell, így bármilyen helyzetben is légy, törekedj arra, hogy örömöt szerezz magadnak és másoknak, légy őszinte és felszabadult, imádd az életet.

Lássuk mindezt csillagjegyekre lebontva!

Kos

Az élet túl rövid ahhoz, hogy haraggal, gyűlölködéssel, sértődöttséggel töltsd a hétköznapjaidat. Szabadítsd fel az életed, igyekezz jobb emberré válni, kedves lenni a szeretteidhez, mert úgy tűnik, hogy mindig te provokálod ki a veszekedéseket, a negatív érzelmeket. Nos, ennek vess véget, és foglalkozz a jó dolgokkal.

Bika

Ne légy gőgös, mindig ne a saját szempontodból szemléld a világot, hanem figyelj másokra, hallgass meg más véleményeket. És nem mindig neked kell igazad legyen mindenben. Ha ezekre figyelsz, sokkal együttérzőbb, nyitottabb leszel, és megtapasztalhatod a feltétel nélküli szeretetet.

Ikrek

Igyekezz minél jobban elfogadni és szeretni önmagad, mert csak így válhat teljessé az életed. A szeretet a legfontosabb az életben, így ne törődj azzal, hogy a szomszéd fűje szebb és zöldebb, hanem tégy rendet a lelkedben, a szívedben, és örülj minden apróságnak, ajándéknak, mert így tapasztalhatod meg az igazi boldogságot.

Rák

Ne aggódj mindenért, mert ha ezt teszed, az élet csak úgy elszáll a fejed fölött, és mire észbe kapnál, már késő lesz. Ne fogadd el azokat a dolgokat, amelyek nem tesznek téged boldoggá, vedd a saját kezedbe a sorsod, építsd fel a saját életedet, mert nincs szükség senki jóváhagyására ahhoz, hogy boldog légy.

Oroszlán

Nem minden az anyagi siker, a pénz, a gazdagság, hiszen eljön az életedben az az időszak is, amikor más emberek társasága, a barátok, családtagok közelsége válik fontossá számodra. Ezért érdemes lenne az üzleti sikerek helyett a társasági életedbe energiát fektetned. Figyelj oda a lelked igényeire.

Szűz

Az életedet nem minden esetben vagy képes irányítani, ezért meg kell tanulnod elengedni magad, hogy a dolgok maguktól oldódjanak meg, intéződjenek el, így kevesebb stressznek leszel kitéve. Kísérletezz és élj igazából!

Mérleg

Ne keress mindig kifogásokat, ne félj, és törekedj arra, hogy megvalósítsd az álmaidat. Az élet túl rövid ahhoz, hogy egy helyben ülj. Megvan benned minden, ami a sikerhez kell, ezért használd ki. Bízz jobban magadban, a képességeidben, és az Univerzum melléd áll.

Skorpió

Időnként tedd félre a büszkeségedet, és bocsáss meg másoknak, de elsősorban önmagadnak, mert túl sok családi drámázás senkinek sem tesz jót. A megbocsátás olyan a léleknek, akárcsak a balzsam. Fordítsd figyelmet a szeretetre, szabadítsd fel magad a rossz gondolatok alól, és máris kitárul előtted a világ.

Nyilas

Fordíts kellő figyelmet a szeretteidre, mert nem mindig lesznek ott melletted. Egy ambiciózus ember vagy, aki szereti a szabadságot, de gondoskodik a szeretteiről, és mindent igyekszel megtenni a családod boldogulásáért.

Bak

Nem várhatod el, hogy mindenki, a környezetedből egyet értsen veled. Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig azt várd másoktól, hogy neked engedelmeskedjenek, még ha ez konfliktusok kirobbanásával is együtt jár. Tanuld meg azt, hogy minden ember más, ettől szép ez a világ, amelyben élsz. A tolerancia a boldog, békés élet egyik záloga. Ezt ne felejtsd el.

Vízöntő

Nem élheted le úgy az életed, hogy csak ábrándozol, de nem teszel semmit meg azért, hogy az álmaid beteljesüljenek. A terveidet meg kell valósítanod, mert csak ezáltal lehetsz igazán elégedett és boldog az életben.

Halak

Nem vehetsz minden gondot a saját válladra, erre egy ember sem lehet elég erős. Próbáld pozitívan látni a nagyvilágot, légy nyitott, toleráns, megértő, ha szükséges, köss kompromisszumot a szeretteiddel. Az tedd, ami a leginkább örömet okoz számodra, mert igazán csak ez számít az életben.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!