KezdőlapHoroszkópEttől tartanak a csillagjegyek leginkább a szerelem terén!

Ettől tartanak a csillagjegyek leginkább a szerelem terén!

-

Kevés olyan ember létezik, akinek a szíve mélyén nincsenek félelmek, kételyek. Mindannyian tartunk valamitől, és ezek a rejtett, elnémított félelmek egész életünk során elkísérnek bennünket. A félelmek skálája rendkívül széles, tarthatunk érzésektől, tárgyaktól, élőlényektől vagy akár eseményektől, helyektől is.

A személyiségünk is nagyban befolyásolja azt, hogy mik a titkos félelmeink, de valamiért, ha jobban megfigyeljük, szépen kategorizálhatóak azok a dolgok, amelyektől az egyes csillagjegyek tartanak, így nézzük is, csillagjegyekre lebontva ki mitől retteg?

Kos

A Kosok esetében a közelséggel adódnak problémák. Rendkívül tartanak attól, hogy egy olyan személyt engednek magukhoz közel, aki aztán egy idő után eltűnik az életükből. Szintén egy másik igen nagy félelmük az, hogy a jövőben képtelenek lesznek eltartani a szeretteiket, hiába rendelkeznek már egy biztos háttérrel. A legjobb, amit tehetsz, ha kicsit több bizalmat fektetsz magadba.

Bika

A Bika egyenesen irtózik a szerelemtől, mert nagyon nehezen képes megnyílni másoknak. Folyton úgy érzi, hogy már így is túl sokat mutatott magából, és inkább elzárkózik. A bizalommal is eléggé hadilábon áll, és ezek együttesen nagyon negatív irányba mozdítják el a szerelmi életét.

Ikrek

Az Ikrek hajlamosak túlságosan gyors tempóban haladni, ha a szerelemről van szó, és emiatt olyan dolgokat is elárulnak magukról, amelyeknek még nem jött el az ideje. Ezért aztán a legnagyobb félelmük az, hogy mások a titkaik birtokában vannak és bármikor ellenük fordíthatják ezeket az információkat.

Rák

A Ráknak a szerelemmel vannak komoly gondjai. Túlságosan könnyedén esik szerelembe, és emiatt sokszor előfordul, hogy olyan emberekbe szeret bele, akik abszolút nem érdemlik meg. Retteg attól, hogy nem fog rátalálni a tökéletes párra.

Oroszlán

Az Oroszlán leginkább attól tart, hogy nem kap elegendő elismerést. Ők pontosan tudják, hogy mit érnek és tisztában vannak a saját értékeikkel, viszont azt is érzékelik, hogy az emberek sokszor ezeket nem ismerik el és nem értékelik eléggé.

Szűz

A Szűzek valamiért úgy gondolják, hogy ők nem érdemesek a szerelemre, nem érdemlik meg, hogy valaki ugyanúgy szeresse őket, mint ahogyan ők tudnak szeretni. Mindez a saját bizonytalanságukból ered, amit mihamarabb orvosolni kell, ha egészséges szerelmi életet szeretnének.

Mérleg

A Mérleg sem az érzelmei kimutatásáról híres, sőt egyenesen rettegnek, hogy ezzel a zárkózott magatartással sosem fognak egy szerető párra lelni. Meg kell tanulnod bízni az emberekben, mert hanem tényleg nehézkes lesz a párválasztás.

Skorpió

A Skorpió retteg az árulástól. Valamiért mindig úgy érzi, hogy valami zajlik a háttérben, amiről ő nem tud, és ez nagyon sok belső vívódást és feszültséget kelt benne. Nem szabad hagyni, hogy ez a fajta „üldözési mánia” ennyire kihasson a szerelmi életedre.

Nyilas

A Nyilas tipikusan az a személy, aki lelép, ha beüt a baj. Kifejezetten fél attól, hogy valaki a ő elrontott dolgait próbálja helyrehozni, ezért ha egy kicsit is úgy érzi, hogy közeleg a baj, fogja magát és eltűnik. A problémák azért vannak, hogy közös erővel megoldhassuk, ne félj segítséget kérni.

Bak

A Bak leginkább a változástól tart. Nagyon sok időre van szüksége ahhoz, hogy alkalmazkodni tudjon bármihez is, így attól is tart, hogy emiatt nagyon nehezen talál párt magának. A Baknak szüksége van az időre, de próbálj meg kicsit rugalmasabb lenni.

Vízöntő

A Vízöntő egész egyszerűen a szerelemtől fél, mert úgy véli, hogy az igaz szerelem nem is létezik. Nem hiszi, hogy a családon kívül bármilyen szeretet is elég erős lenne ahhoz, hogy kiállja az idők próbáját.

Halak

A Halak retteg attól, hogy a szerelem túl sokat változtat az életén. Nagyon ragaszkodik a megszokott dolgaihoz, és nehezen mer módosítani a már bevált dolgokon. Nem kell egyből a mély vízbe ugrani, de szépen lassan el kell indulni a változás útján.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet