Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A december 7-i Telihold egy olyan asztrológiai folyamatot indított el, amely arra késztet bennünket, hogy szélesítsük a látókörünket, új, magas célokat tűzzünk ki magunk elé, és ezzel egyidőben a Vénusz a Skorpió jegyében olyan hatással lesz ránk, hogy egyre inkább úgy fogjuk érezni magunkat, mint akiknek megnőtt a birtoklásvágyuk. akik egyre több mindent akarnak elérni, megszerezni maguknak.

December 13-án a Merkúr előrehaladó mozgásba kezd a Skorpió jegyében, miután közel egy hónapig retrográd mozgásban tartózkodott. Ez pedig azért jó hír, mert következő hetekben teljesnek, elégedettnek, örömtelinek érezhetjük magunkat.

Nyilas

Az év utolsó hónapjában a Nyilas csillagjegyűek sok nyugalomra ugyan nem számíthatnak, viszont ezt nem feltétlenül rossz. Az Újhold hatására ugyanis a Nyilasok olyan álomképeket fognak látni, amelyek a belső vágyaikról, azok megvalósulásáról szólnak, ez pedig optimistábbá, merészebbé teszi őket.

Számos lehetőséggel, érzelemmel találják szembe magukat, amelyek aktívvá teszik őket, aminek hatására némi veszélyes helyzet is kialakulhat. Arra azonban figyelniük kell, hogy ne merüljenek teljesen, mert kevés energiával nem lehet álmokat megvalósítani.

Skorpió

A Skorpiók életére a Vénusz lesz hatással, főként az érzelmeket erősíti fel, arra sarkallva a jegy szülötteit, hogy időt és energiát fordítsanak a párkapcsolatuk megértésére, hogy mivel tehetik jobbá a szerelmet, melyek azok a tényezők, amelyek újból lángra lobbantják a szenvedélyt.

A jegy szülöttei a Vénusz hatására meggondolatlan dolgokat tehetnek, amivel akaratuk ellenére bajba sodorhatják magukat 2018 utolsó hónapjában. Azonban a szeretet és a megértés minden nehézséget legyőz. Érdemes a következő napokat pihenéssel tölteni.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!