KezdőlapHoroszkópEz a 3 csillagjegy a legmanipulatívabb, amennyiben csak lehet messziről kerüld el...

Ez a 3 csillagjegy a legmanipulatívabb, amennyiben csak lehet messziről kerüld el őket

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Érezted már valaha, hogy valaki felhasznál a saját kis játékaihoz, és úgy irányít, hogy számára legjobban alakuljanak a dolgok? Az ilyen ember sajnos a jóságodat és a belső erődet használja ki.

Bizonyos csillagjegyek születésüktől kezdve igencsak jól tudják manipulálni az embereket, annak érdekében, hogy a terveik mindig jól alakuljanak. Éppen ezért nagyon fontos védekezni ellenük, védelmet felállítani a lélek számára.

Az alábbi csillagjegyeknek hihetetlen tehetségük van ahhoz, hogy megszerezzék, amit akarnak.

1. Skorpió

Ő a manipuláció nagymestere, az asztrológusok szerint ez a csillagjegy a rangsor legelején áll. A Skorpió arról híres, hogy képes a bőröd alá bújni, kényelembe helyezni magát, és elnyerni a bizalmadat, hogy megragadja a szívedben rejlő jóságot.

Manipulációs taktikája alaposan átgondolt és nagyon jól felépített, de közben egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy mi történik veled. A megtévesztés mestere, és valahányszor teljesítendő terve van, nagyon óvatosan játssza a szerepét.

Igen jó emberismerő, könnyen kitapintja a leggyengébb pontodat, kiforgatja a szavaidat, hogy elérje, amit akar. Vízjel, éppen ezért elég jól megérti mások érzelmeit, intuitív és empatikus készségeit felhasználva manipulál.

Légy nagyon óvatos a Skorpióval, könnyen bekúszik a bőröd alá, és észre sem veszed, hogyan ural és irányít.

2. Ikrek

Az Ikrek arról ismertek, hogy képes alkalmazkodni bármilyen helyzethez, és ezt a tulajdonságát előnyére használja fel még akkor is, ha manipulációról van szó. Nagyon jól tudja, hogyan kell kommunikálni, és mindig sikerül kijutnia a legnehezebb helyzetből is.

Nagyon figyelmes a részletekre, és a valaha látott legkidolgozottabb sémákkal és tervekkel tud előállni. Úgy keveri a dolgokat, hogy észre sem veszed, és már a hálójában vagy.

Nem érdemes teljesen őszintének lenni vele, az egyik pillanatban úgy viselkedik, mint a legjobb barátod, a következő pillanatban pedig a legádázabb ellenfeleddé válik.

Az Ikrek intellektuális típus, olyan apró szempontokra összpontosít, amelyeket sokan nem is vesznek észre. Ennek eredményeként intelligenciáját arra használja fel, hogy a saját érdekei szerint változtatja mindig a dolgok alakulását.

3. Oroszlán

Bármennyire is karizmatikus, óvatosnak kell lenni vele, mert igazi manipulátor. Született vezető, és ezt kihasználja, amikor manipulációról van szó. Kezdetben együttműködésre csábít, de csak azért, hogy a csapdájába csaljon, végül felhasznál a kezdeti terv kivitelezéséhez, és faképnél hagy.

Egy karizmatikus személyiség, figyelmes, tudja, hogyan használja fel kedvességét a maga javára. Soha nem fogja el a “nem”-et végső válaszként.

A szenvedélyes és minden alkalommal győzni vágyó Oroszlán meggyőz, hogy pontosan azt tedd, amit ő akar, anélkül, hogy észrevennéd.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet