KezdőlapHoroszkópEz a 3 csillagjegy annyira irigy, hogy nem bírja elviselni, ha valaki...

Ez a 3 csillagjegy annyira irigy, hogy nem bírja elviselni, ha valaki sikeresebb, mint ő!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A csillagjegyünk sok mindent elárul rólunk, annak függvényében, hogy mikor születtünk más és más jellemző tulajdonságokkal rendelkezünk. Figyelembe véve az egyes csillagjegyek jellemzőit, tudni fogjuk, hogy kivel, hogyan bánjunk, kinek mi az erőssége, gyengesége.

Az asztrológusok szerint három olyan csillagjegy van, amely sokkal irigyebb, mint a többiek, és ez igencsak befolyásoló hatással van az emberi kapcsolataira.

Kos

Eléggé hangulatember, jókedve pillanatok alatt rosszra fordul, a legkisebb külső tényező is hamar ki tudja billenteni. Soha nem tud örülni, ha egy hozzá közel álló személy sikeres valamiben, sőt, kifejezetten rosszindulatúvá válik.

Irigységét nem tudja, de nem is akarja palástolni. A Kos csillagjegy szülötte sajnos nem csak irigy, hanem rosszindulatú is. Általában negatívan szemléli a dolgokat, toxikus személyiség, nehéz vele kijönni.

Nyilas

A Nyilas az egyik legirigyebb csillagjegy, soha nem tud örülni közeli barátai sikerének. Irigysége minden bizonnyal azzal áll összefüggésben, hogy ő maga nem elég kitartó ahhoz, hogy bizonyos feladatokat elvégezzen.

Sajnos mindent megtesz azért, hogy szabotálja mások sikerét. Azért folyamodik ilyen módszerekhez, hogy bizonyos helyzetben többé ne érezze magát egyedül.Rák

A Rák csillagjegy szülötte nagyon érzékeny személyiség, gondoskodó, odaadó, figyelmes. Bizonyos helyzetekben azonban elönti a harag, és az irigységét sem tudja elrejteni. Ha valakire irigy, akkor mindent megtesz azért, hogy megakadályozza sikerességét. Negatív érzelmei éppen annyira erőteljesek, mint a pozitívak. Könnyen megsértődik, és hosszú időn keresztül tartja a haragot, ha valami nem úgy sül el, ahogy szeretné.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet