Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Sokszor adódnak az életünkben nehezebb pillanatok, amikor bizonytalanok vagyunk bizonyos döntéseket illetően. Ilyenkor ne kívülről várjuk a segítséget, ne gondoljuk, hogy valaki helyettünk válaszolni fog a fejünkben tolongó kérdésekre. Hallgassunk egy kicsit befelé, és meg fogjuk találni a választ!

A Rák, Skorpió és Halak csillagjegyek igen fejlett hatodik érzékkel és intuíciós képességgel rendelkeznek. Különleges képességeiknek köszönhetően könnyen megtalálják a választ a problémás életszituációk esetén.

Nagyon jó a megfigyelőképességük, minden apró részletre figyelnek. Előre megérzik, ha egy bizonyos helyzet a végéhez közeledik, legyen szó akár munkahelyi, akár magánéleti kapcsolatról. Nagyon intuitívak, mindent alaposan kielemeznek, türelmesek. Szavak nélkül is megértik a hozzájuk közelálló személyeket, könnyen rá tudnak hangolódni mások érzéseire, lelkiállapotára.

Ők a legérzékenyebb csillagjegyek, állandóan tele vannak érzelmekkel, a racionális gondolkodás nem az erősségük. Könnyen olvasnak a finom mozdulatokból, hanglejtésből, gesztusokból. Néha túlságosan át adják magukat a negatív érzéseknek, ilyenkor nehezen tudnak bízni a megérzéseikben, pesszimistán látják a világot.

Hajlamosak arra, hogy a misztikus és természetfeletti dolgokban higgyenek, nem áll távol tőlük a spirituális világlátás sem.

Nagyon rejtélyesek, nehezen engednek közel bárkit is a legbelsőbb gondolataikhoz. Gyakran keresnek kifogásokat, félénkek, könnyen megy el a kedvük, főleg, ha egy kicsit bonyolultabbak a dolgok, mint ahogy eredetileg elképzelték.

Nehezen hoznak döntéseket, és semmi mást nem szeretnének, mint egy nyugodt és kiegyensúlyozott életet.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!