Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Gondolod, hogy az év végén szerencséd lesz a szerelemben vagy a karrieredben? A horoszkóp szerint ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb idén ősszel.

A legszerencsésebb csillagjegyek szülötteire szakmai vagy személyes téren is siker várhat. Az alábbiakban részletesebben is olvashatsz arról, kik azok, akik számára az elkövetkező időszak különösen előnyös lehet.

Oroszlán

Az Oroszlán nem hiányozhat erről a listáról, abból az egyszerű tényből kiindulva, hogy a jegy szülöttei annyira elszántak és ambiciózusak, hogy ha a szerencse nem mosolyog rájuk önszántából, ők maguk gondoskodnak róla, hogy mégis így tegyen, és elérhessék minden céljukat.

Az Oroszlánok ennek megfelelően anyagi szempontból kifejezetten sikeresek lesznek. Soha nem állnak igazán rosszul anyagilag, de idén ősszel számottevő nyereségre számíthatnak, egy munkahelyi jutalom, vagy valamilyen ígéretes projekt nyereménye formájában.

Skorpió

A Skorpió kifejezetten racionális jegy, amely soha nem engedi, hogy az érzései irányítsák. Ezért talán meglepőnek tűnik majd, de a Skorpiók ebben az időszakban a szerelemben lesznek igazán szerencsések. Meglepően spontának lesznek, felhagynak azzal, hogy megpróbálják megtervezni életük minden percét, és hagyják, hogy a dolgok egyszerűen csak megtörténjenek.

Ha már kapcsolatban állnak, ez a kapcsolat harmonikusabbá válik, amikor ellazulnak. De azoknak a Skorpióknak sem kell aggódniuk, akik még nem találták meg a párjukat, hiszen, ahogy már mondtuk, a szerelem terén most rájuk mosolyog a szerencse, és hamarosan megtalálják a társukat.

Halak

A Halak azon kevés csillagjegyek egyike, akiknek egész évben szerencséjük volt, nem csak most ősszel. A következő időszakban is a csúcson maradnak, és minden téren sikereket érhetnek el. Minden kitűzött céljuk megvalósul, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell erőfeszítéseket tenniük ennek érdekében.

A csillagok állása előnyös a számukra és megkönnyíti a siker elérését. Akár a karrierjükről, akár a magánéletükről van szó, a Halaknak szilárd és egészséges elvei vannak, és, mivel ehhez egy kis szerencse is társul a csillagok részéről, igazán kedvezően zárhatják ezt az évet.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!