KezdőlapHoroszkópEz a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb november második felében

Ez a 3 csillagjegy lesz a legszerencsésebb november második felében

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vajon te is közéjük tartozol?

November utolsó két hete igazán különleges lesz a következő csillagjegyek számára:

Oroszlán – Újra rátalálsz a lelki egyensúlyra

Egy meglehetősen mozgalmas, furcsa és nehéz időszak után a dolgok kezdenek megnyugodni körülötted. A következő hetekben sikerül újra ráhangolódnod a lelkedre, és jobban megértened az érzéseidet és hangulataidat: megpróbálod nem elrejteni az érzéseidet, elfogadsz és kifejezel mindent, amit a szívedben érzel.

Nagyszerű alkalom ez arra, hogy megpróbálj hátrálni egy lépést a kaotikus világtól, és feltegyél magadnak néhány fontos kérdést: Ki vagy te? Mi tesz boldoggá? Mit szeretnél a közeljövőtől? Melyik az az út, amelyen el akarsz indulni? Sikerült megbékélned a múlttal? Vigyázz magadra, mert könnyen megtörténhet, hogy lever és nyomaszt mindaz, ami történik.

Skorpió – Éretten állsz a dolgokhoz

Rendkívül előnyös szakmai lehetőségek vannak kilátásban a számodra. Nem sietsz, éppen ellenkezőleg, sok türelmed van, minden helyzetet részletesen elemzel, hogy a lehető legjobb döntést hozhasd meg. Még akkor is, ha a körülötted élő emberek nagyon jó tanácsokat adnak neked, ezúttal úgy döntesz, nem hagyod, hogy ők vezessenek, hanem hallgatsz az intuíciódra, mert úgy érzed, hogy a szíved tudja legjobban, mire van szükséged ahhoz, hogy boldognak és teljesnek érezhesd magadat.

A következő két hét kissé mozgalmas lehet a bekövetkező változások miatt. Ne aggódj, könnyen alkalmazkodni tudsz majd, és sikerül szembenézned minden kihívással. Munkád eredménye nagyon rövid időn belül meglátszik majd.

Bak – Pozitív energiák vesznek körül

November közepe csodálatos meglepetést tartogat a számodra. A következő két hét pozitív energiahullámot hoz az életedbe, úgyhogy megállás nélkül mosolyogni fogsz. A problémák mintegy önmaguktól megoldódnak, neked csak várnod kell, hogy az idő és az Univerzum kijátsszák a maguk kártyáit. Végül úgy érzed majd, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell.

A csillagok a magánéleted terén is csodálatos dolgokat készítettek elő a számodra: ha már párkapcsolatban élsz, a párod most előállhat egy javaslattal, amivel a következő szintre léphet a kapcsolatotok. Ha még egyedül vagy, Ámor hamarosan az utadba sodorja a lelki társadat: csak arra vár, hogy készen állj lerombolni a korlátaidat, és újra megnyisd a szívedet az igaz szerelem előtt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet