Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megvan a saját elképzelésük a közös élet intézményesítéséről, és ebbe csak nagyon ritkán tartozik bele a hagyományos házasságkötés formája.

Ez a 3 csillagjegy valósággal retteg a házasságtól!

Igazi szerelmes-típusok, de a kötött kereteket nem bírják. Lássuk, mely 3 csillagjegyről van szó.

1. Mérleg

Bárki szívét képes meghódítani, a flörtölés a vérében van, így számára a szerelembe esés a legcsodásabb és legtermészetesebb érzés a világon.

Azonban ha a kalandnak induló kapcsolat komolyra fordul, és előkerül a házasság témája, akkor közli a párjával, hogy ő ennek nem híve. Ha a szerelme ezt nem fogadja el, könnyen hűtlenséget követhet el, így vetve véget a komoly kapcsolatának.

2. Vízöntő

A Vízöntő személy szeret párkapcsolatban élni, de azt már kevésbé, hogy valakihez, papír által kötődjön. Nem hisz a hagyományos házasságban, ezért aki mégis erre kényszeríti őt,  ellenállásba ütközhet és egy sor kellemetlen helyzetben találhatja magát.

Szereti a kalandokat, a hálószobában is. Ha viszont unatkozik, akkor hamarosan kiutat keres a kapcsolatból.

3. Szűz

Perfektcionista típus, így mindig a legjobbra törekedik. Nem tud egy ápolatlan, megbízhatatlan, rendetlen emberrel együtt élni, ezért szinte sosem jó neki senki, így a házasságra sem kerül sor. És nem is szeretné nagyon, ha sor kerülne rá, mert meggyőződése, hogy a kapcsolat úgy is válással érne véget. Éppen emiatt a Szűz inkább a kalandokat részesíti előnyben, habár nem hűtlen típus.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!