KezdőlapHoroszkópEz a 3 legritkább csillagjegy - Te közöttük vagy?

Ez a 3 legritkább csillagjegy – Te közöttük vagy?

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Valószínűleg te is gondolkodtál már el azon, vajon hány embernek lehet ugyanaz a csillagjegye világszerte, mint neked. Sokan rendszeresen olvassuk a napi horoszkópunkat, de az is hasznos lehet, ha ismered a csillagjegyed általános jellemzőit, azokat a tulajdonságokat, amik másokat is jellemeznek, akikkel megegyezik a csillagjegyed.

Ha elmélyíted az asztrológiai ismereteidet, többet megtudhatsz magadról, és jobban megérthetsz másokat is. Mindig jó érzés, amikor azt tapasztalod, hogy a horoszkópod előrejelzései megfelelnek az elvárásaidnak, és mintha csak és kizárólag rád szabták volna azokat.

De gondolj csak bele: több milliárdan élünk ezen a bolygón, és mindössze 12 csillagjegy van. Bár tudjuk, hogy milliónyi más emberrel osztozunk ugyanazon az állatövi jegyen, ezek eloszlása nem egyenletes, ezért vannak olyan jegyek, amik ritkábban fordulnak elő a többinél.

Lássuk, melyik a 3 legritkább csillagjegy:

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Január végén a Nap belép a Vízöntő jegyébe, és majdnem február végéig ebben a jegyben marad. Mivel januárban születik a legkevesebb gyerek, február pedig az év legrövidebb hónapja, a Vízöntő az egyik legritkább csillagjegy mind közül.

A Vízöntőről tudni kell, hogy rendkívül hűséges a szerelemben, valamint, hogy a mindenki javát szolgáló munkákra összpontosít. Gyakran azt mondják róla, hogy nem szívesen kötelezi el magát egyetlen ember mellett, de ez tévedés. Amint úgy dönt, hogy elkötelezi magát valaki mellett, tökéletesen hűséges marad választottjához.

Kos (március 21. – április 19.)

Ebben az időszakban ugyancsak kevesebb gyerek születik, mint az év többi részében.

A Kos a dinamizmusáról és szenvedélyéről ismert jegy. Ezekkel a szavakkal jellemezhetnénk a legjobban: aktív, kezdeményező, független, agresszív és úttörő. A Kosok szeretnek új területeket meghódítani, és mindig készen állnak egy új kihívásra.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas szintén ritka csillagjegynek számít, mivel úgy tűnik, hogy november 22. és 28. között születik a legkevesebb gyerek.

Ez a „legszerencsésebb” csillagjegy, mivel a hangulattól függően képes vonzani vagy éppen taszítani a pénzt. Valóságos „pénzmágnes”.

Ezzel szemben a leggyakoribb csillagjegy a Skorpió (október 23. – november 21.)

Ennek valószínűleg az az oka, hogy a Valentin-nap az évek során egyre fontosabb szerepet kapott.

Emellett ugyancsak gyakori csillagjegy a Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) ami nem meglepő, mert, ha visszaszámolunk, megfelel a decemberi ünnepségek időszakának.

Az Ikrek (május 21. – június 20.), a Rák (június 22. – július 22.) és az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) szintén gyakori jegyek, mivel összességében a nyári hónapokban születik a legtöbb gyerek.

Az asztrológiai ismereteid elmélyítésével rengeteg plusz információhoz juthatsz, amit felhasználhatsz annak érdekében, hogy jobb ember váljon belőled. Az asztrológia segít megismerni önmagadat és a körülötted élőket.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet