Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A következő négy női csillagjegy igazi veszélyt jelent a többi hölgyre nézve, legalábbis ami a párkapcsolati és férfiügyeket illeti.

Ez a 4 női csillagjegy bármelyik férfi fejét képes elcsavarni!

A következő nők bájosak, vonzóak, intelligensek és rámenősek, ezért bármelyik férfit képesek meghódítani. Lássuk kik ők!

1. Oroszlán nő

Ő egy igazi királynő, és ha megjelenik valahol, minden férfitekintet rá szegeződik. Ő mindenben a legjobb akar lenni, a legszebb, a legokosabb, a leggazdagabb. Mindig vezetőszerepre tör, ritkán hallgat másokra. A férfiak könnyen beleszeretnek, de már kevésbé tudják megtartani őt.

2. Vízöntő nő

Titokzatos, kiszámíthatatlan, mégis tisztelik, és ez megőrjíti a férfiakat. Az a férfi, aki először látja, soha nem fogja elfelejteni. Rendkívül eredeti, kreatív teremtés. Nem érdekli a párja anyagi helyzete, ha a férfi mindenben támogatja, akkor kitart mellette.

3. Ikrek nő

Az Ikrek nő igazi rivális a többi nő számára, mert bármelyik férfit az ujjai közé képes csavarni. Önmagával harmóniában él, nagyon kedves, bájos teremtés, aki képes magára hívni a férfiak figyelmét. Rendkívül szenvedélyes, ezért a férfiaknál mindig nyert ügye van.

4. Skorpió nő

Rendkívül jól tud bánni az emberekkel, különösen a férfiakkal. Vonzó külsővel rendelkezik, de a belső értékeivel is meg tudja hódítani a férfiak szívét. Nem szereti az unalmas embereket, azokat a férfiakat szereti, akikkel egy hullámhosszon lehet. A szenvedély, a tűz mindig a szívében ég, és ez megbolondítja a pasikat.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!