KezdőlapHoroszkópEz a csillagjegy nem lesz túl szerencsés februárban!

Ez a csillagjegy nem lesz túl szerencsés februárban!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az asztrológusok előrejelzése szerint van egy olyan csillagjegy, aki kisebb kellemetlenségekkel kell szembenézzen a tél utolsó hónapjában. Esetleg a hónap vége felé lehet része néhány örömteli pillanatban.

A Rák csillagjegy számos kihívással kell szembenézzen februárban. Csak a hónap vége hozhat számára némi örömet, egy kis kiteljesedést. A 2024-es február igencsak intenzív lesz a Rák számára. Ajánlott nagyon őszintének lennie saját magához, ha valamelyest pozitív végkifejletet akar elérni, annak ellenére is, hogy sok szerencsétlen és negatív eseménnyel fog szembesülni.

Február első felében a Vénusz és a Mars hatása is érezhető lesz, az erős dinamizmus leginkább a szerelem területén fejti ki hatását. Izgalmas felfedezések, váratlan eredmények vagy változások 2024. február 7. Körül történhetnek.

A február 9-i Újhold arra készteti a Rákot, hogy mélyebbre ásson a felszín alá, már, ami a partnerkapcsolatokat érinti. Új, örömteli dolgokat fedezhet fel, de közben olyan döntéseket is meg kell hozzon, amelyek egy kicsit megzavarják.

Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy bízzon a megérzéseiben, szabjon határozott határokat, és ne féljen átszervezni azokat a szabályokat, amelyek szerinte eddig működtek.

2024. február közepén érzelmi mélységet tapasztalhat meg. Amikor a Vénusz és a Mars eléri a titokzatos ötödik házat, a csontvázakat bizony ki kell takarítani a szekrényből. Vannak olyan rejtett dolgok, amelyek elkerülhetetlenül a felszínre kerülnek.

Szembe kell nézzen élete minden sötét titkával. A végén, még ha elsőre rossznak is tűnik, minden jól fog végződni. Bizonyos dolgokkal muszáj őszintén szembenézni, hogy végül szárnyalni tudjon.

A Nap 2024. február 18-án belép a Halakba, ami azt jelenti, hogy elkezdhet úszni és új magasságokba lépni a Rák csillagjegy szülötte. Némi depressziós időszak után talán képes lesz lebontani a korlátait, hogy felfedezze és átadja magát az új lehetőségeknek.

A 2024. február 24-i Szűz-Telihold segít elengedni minden olyan kritikus gondolatot vagy részletet, amely elvonja a figyelmet, vagy megakadályozza abban, hogy a jegy szülötte elérje a vágyait.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet