KezdőlapHoroszkópEz az 5 csillagjegy lesz 2023-ban a legszerencsésebb mind közül

Ez az 5 csillagjegy lesz 2023-ban a legszerencsésebb mind közül

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 2023-as év még csak alig kezdődött el, de a kozmikus légkör igencsak eseménydúsnak tűnik. A Jupiter kétszer jegyet vált, a Szaturnusz pedig három év után először hagyja el a Vízöntőt, ehhez társul még a Vénusz-retrográd, így tehát ez egy igen különleges évnek ígérkezik. De mielőtt tovább mennénk, olvasd el a nagy 2023-as horoszkópot itt!

Kos

2023. május 26-ig a Jupiter hatására előtérbe került az identitás kérdése és a személyes fejlődés lehetőségei. Bármilyen projekt vagy törekvés, amibe most belekezdesz, biztosan fejlődni fog idén, ambiciózus csillagjegyként egyáltalán nem lesz okod panaszkodni a fejlődés terén.

Bika

A Jupiter a növekedés, a lehetőségek és az optimizmus bolygója május 16-án 12 év után először tér vissza a Bikába. Ez a tranzit növeli a kényelem, a biztonság és az elégedettség iránti vágyad, ezért ha eddig stagnáltál, most készülj fel rá, hogy a dolgok nagyon beindulnak.

Noha most van a tökéletes alkalom arra, hogy kilépj a komfortzónádból, ez eleinte kissé ijesztő lehet – de hidd el, az idei év változásai minden bizonnyal új magasságokba emelnek.

Oroszlán

A Vénusz, az intimitás és a romantika bolygója körülbelül négy hónapot tölt a jegyedben 2023-ban. Június 5-től a Vénusz magával hozza az önkifejezés és az önszeretet iránti vágyat, az erős igényt arra, hogy mások kifejezzék irányodba a szeretetüket és elismerésüket.

Július 22-től szeptember 5-ig a Vénusz visszafelé fog vonulni, ebben az időszakban nagyító alá kerülnek a szívügyek. Noha ennek a tranzitnak vannak hullámvölgyei is, a végére magabiztosabb leszel, mint eddig valaha.

Vízöntő

A Szaturnusz a korlátok, határok és fegyelem bolygója 2023. március 7-én elhagyja a Vízöntő házát. Ez olyan érzés lesz, mintha egy súlyt emelnének volna le a válladról, add át magad és öleld át a fényenergia hullámát.

Március 23-án a Plútó, az erő, az átalakulás és a végletek bolygója átvált a Vízöntőbe, ahol egészen június 11-ig marad. Bár ez nem tart túl sokáig, de érezni fogod a Plútó hatását. Készülj fel a nagyszerű eredményekre, ebben az időszakban úgy fogod érezni magad, mintha teljesen megújultál volna.

Halak

Március 7-én a Szaturnusz a struktúra, a hatalom és a határok bolygója igen erős hatással lesz rád, egészen 2026. február 13-ig. Ez a hosszú távú tranzit az önfegyelem témáit fogja előtérbe hozni a reményeidben, álmaidban és eszméidben.

Ha eddig kételkedtél a valóságban, most szilárd bizonyítékok fognak megjelenni az életedben. Meg fogod érteni, hogy mit is akarsz valójában az élettől, és hogyan teljesedj ki az életutadon. Az idealizálás fél siker, az álmaid valóra váltásához kemény munkára van szükség.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet