Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egyetlen akadály van az életükben, mégpedig az, hogy nem bíznak eléggé önmagukban, és a képességeikben.

A kishitűségük és az alacsony önértékelésük számos nehézséget gördít eléjük, pedig végre megtanulhatnának egy kicsit magabiztosabbak lenni.

Az élet újra be fogja bizonyítani számukra, hogy aggodalomra nincs semmi okuk, hiszen egy nagyon szerencsés időszak vár rájuk.

Ikrek

Energikus és élénk csillagjegy, állandó mozgásban van, minden új dolgot kipróbál, azonban sokszor terveinek útjába áll a kihitűsége. Amennyire magabiztosnak látszik, pontosan annyira kicsi az önbizalma.

Nehezen alkalmazkodik a változásokhoz, azonban ha ezeket a dolgokat le tudná küzdeni magában, akkor az élet sokkal kegyesebb lenne hozzá. Már egy kisebb probléma esetén is hajlamos arra, hogy belesüppedjen az önsajnálatba, nem tudja értékelni a kis, pozitív dolgokat.

Nyilas

Ha becsületes, odaadó, és önzetlen segítőtársara vágysz, akkor a Nyilasnál jobbat nem fogsz találni. Független és tettre kész személyiség, azonban, mivel nem túl magabiztos, ez sok dologban állít akadályt elé.

Nem rendelkezik vezető tulajdonságokkal, és vannak olyan helyzetek az életben, amikor segítségre szorul, másképp nem tud tovább menni.

Halak

Nagyon érzékeny személyiség, másokkal toleráns, képes elfogadni, és lenyelni egy csomó olyan dolgot, ami zavarja az életben, azonban a saját rossz tulajdonságait nem tudja elfogadni.

Állandó kétségek között él, ezért nem tud szinte egyetlen projektet sem egyedül véghez vinni. Ha sikerül is valami, annyira meglepődik rajta, hogy szinte biztos, hogy a következő lépésben már elbukik. Sokkal gördülékenyebb lenne az élete, ha egy kicsit jobban tisztában lenne önmagával.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!