KezdőlapHoroszkópEzek a csillagjegyek igen erős párost alkothatnak együtt!

Ezek a csillagjegyek igen erős párost alkothatnak együtt!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vannak bizonyos csillagjegyek, akik olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, hogy sokkal jobban illenek egymáshoz, remekül megtalálják a közös hangot, és egy különleges, harmonikus kapcsolatot tudnak kialakítani.

Nézd meg, hogy te és a partnered ezen csillagjegyek közé tartoztok-e?

Kos – Mérleg

A Kos kiváló vezetői tulajdonságokkal rendelkezik, mindent megtesz azért, hogy elérje céljait, és ilyenkor általában egyáltalán nem érdekli, hogy mit gondolnak, mondanak mások. A Mérleg pedig mindig nagyon jól tudja, hogyan kell kezelni a makacs Kost, azt is tudja, hogyan kell átvenni az irányítást.

Ha úgy érzi, kezdenek a feje felett összecsapni a hullámok, akkor is mindig megtalálja a megoldást. A Kos könnyen ráhangolódik a Mérlegre, gyorsan a segítségére siet, és mindenben támogatja. Mindkettőjük számára nagyon fontos, hogy egy kapcsolatban mind az érzelem, mind pedig a kaland jelen legyen.

Ikrek – Nyilas

Az Ikrek vicces, élénk, energikus, állandóan pörög, mindig van valami jó ötlete. Bármiről lehet vele beszélgetni, szórakoztató, egyáltalán nem tűri a korlátozásokat, és ez egyáltalán nem jó egy hosszútávú kapcsolatban. Csak akkor tud hosszabb ideig benne maradni egy kapcsolatban, ha partnere nem korlátozza, és ő is egy hasonlóan bohém személyiség.

A Nyilas számára megfelelő személy, intelligens, komoly tervei vannak az életre vonatkozóan, szórakoztató, mindent megtesz, hogy elérje céljait, és benne van minden új ötletben. Az Ikrek és a Nyilas nagyon jól kiegészítik egymást.

Rák – Bika

A Rák nagyon együttérző és érzékeny személy, a legpozitívabb tulajdonsága az empátia, ami egyben sokszor a gyengesége is. Sajnos nem tud “nem”-et mondani, ezért nagyon sok energiája elmegy felesleges dolgokra. Az érzéseit szereti megosztani azzal, aki igazán közel áll hozzá, nagyon fontos számára a szeretet és a megértés.

Nagyon jó párost alkot a Bikával, akinek szintén nagyon fontosak az érzések. Abban a pillanatban, amikor a Rák és a Bika egyesítik az energiájukat, szinte pillanatok alatt megváltozik az életük. Nagy terveik vannak, és mindent megtesznek azért, hogy álmaik valóra váljanak.

Bak – Szűz

A Bak tisztában van vele, hogy mi az életcélja, határozott, és mindent megtesz azért, hogy el is érje, amit szeretne. Ambiciózus, vezetői képességekkel rendelkezik. Nehezen nyílik meg, de, ha valakit végül közel enged magához, akkor azt teljes szívvel szereti.

A Szűz is nagyon tudatosan éli az életét, határozott léptekkel halad a kijelölt cél felé, és semmi sem tántorítja el. Mindketten szeretik irányítani a dolgokat, imádják, ha hatalommal rendelkeznek, határozottak, magabiztosak, és egy nagyon jól megszervezett életet élnek.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet