Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A szerelem, szenvedély terén remekül passzolnak egymáshoz, de más szempontok szerint már problémásabb a helyzet. A gondot az jelenti, hogy mindkét fél nehezen tud megváltozni, ez pedig a kapcsolatuk zátonyra futását eredményezi.

Most három ilyen csillagjegypárról lesz szó.

1. Kos és Mérleg

Kapcsolatuk rendkívül szenvedélyes, imádják egymás testét, ami elég is lehet egy románchoz, akár házassághoz, de egy idő után rájönnek, hogy kevés, amit egymásnak nyújtani tudnak.

Az asztrológusok azt tanácsolják nekik, hogy dolgozzanak a kommunikációjukon, beszéljék meg a problémáikat, mert így megmenthetik még a kapcsolatukat.

2. Bika és Skorpió

A kapcsolatuk elején úgy vonzódtak egymáshoz, mint két mágnes. Az ágyban remek köztük a harmónia, de csak úgy tudnak boldogságban élni, ha valamelyikük enged, háttérbe vonul, lemond bizonyos dolgokról.

Nos, egyik jegy sem arról híres, hogy kompromisszumot kössön, ezért idővel viharfelhők kezdenek gyülekezni a fölöttük.

3. Ikrek és Halak

Mindketten szenvedélyesek, az ágyban remekül passzolnak, de az eltérő stílusuk és igényeik miatt egy idő után kifullad a kapcsolatuk. A Halak személy szeret töprengeni, elmélkedni, a fellegekben járni, ezt viszont az Ikrek párja nehezebben tolerálja.

Ha nincs megértés, gyakoribbá válnak a veszekedések, a konfliktusok.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!