Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Vannak olyan időszakok, amikor úgy érzed, hogy összecsapnak a fejed felett a hullámok, semmi nem sikerül. Ilyenkor nem szabad kétségbeesni, légy türelmes, és soha ne add fel a reményt!

Az alábbi csillagjegyek számára a 2019-es év nem lesz túl kedvező, mondhatni azt is, hogy tele lesz az új évük problémákkal és nehézségekkel. Ha te is ezen csillagjegyek közé tartozol, jó, ha előre tudod, hogy nem lesz túl fényes éved, de ne csüggedj el!

Bika

A barátaid nem igazán lesznek ott melletted ebben az évben. Magányosnak fogod érezni magad, és ha nagyobb bajba kerülnél, akkor bizony az sem lesz, aki segítsen. Vannak olyan helyzetek az életben, amikor nehéz egyedül boldogulni, de nem lehetetlen. Ráadásul egy olyan diagnózist fogsz kapni ebben az évben, ami teljesen felzaklat. Vagy téged, vagy az egyik közeli családtagodat érinti a probléma.

Szűz

A párkapcsolatodban adódhatnak problémák ebben az évben. Nagyon nagy a szeretetigényed, de nem működik minden zökkenőmentesen köztetek, és ezért minden bizonnyal szakításra kerül sor.

Az, hogy bizonytalanság van a magánéletedben, kihatással lesz a karrieredre, és az egészségedre is. Egy kisebb bevételre számítottál ebben az évben, de úgy tűnik, hogy újra kell tervezd a dolgokat, mert a pénz, amit vártál, elakadt valahol.

Vízöntő

Úgy érzed, hogy senkid sincs, aki segíteni tudna neked igazán. Problémáid akadnak az anyagiak területén, és ahhoz, hogy rendezni tudd őket, el kell adnod valami földterületet vagy ingatlant. Légy óvatos, nehogy átverjenek!

Használd ki az év elejét, hiszen ekkor történhetnek olyan dolgok veled, amelyek pozitív változást hoznak az életedbe.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!