Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az asztrológusok úgy tartják, hogy nem a legelőnyösebb egy Ikrek csillagjegyű személybe beleszeretni, hiszen a hangulatuk gyakran ingadozik, kedvük akárcsak az időjárás, szeszélyes.

Ezeket a hibákat követik el a szerelemben az Ikrek csillagjegyű személyek!

Most lássuk, hogy milyen hibákat szoktak elkövetni az szerelemben.

1. Kétszínűek

Bármennyire is kedvesek, barátságosak, viccesek, akikért a társaság nagyrésze rajong és imád, ez legtöbbször csak a látszat. Igazából létezik egy másik énjük is, ami visszafogott, hideg, gyakran zárkózottak, nem bíznak meg másokban, még abban sem, aki imádja őket. Csak abban az esetben engednek közel magukhoz valakit, ha az illető bizonyítja a szerelmét irántuk.

2. Gyorsan felejtenek

Szeretnek egyedül lenni, visszafogottak, és gyorsan felejtenek, főként azokat a dolgokat, amelyek elsősorban a párjuknak fontos. Gyakran egoisták, és csak azzal foglalkoznak, ami őket érdekli.

Megtörténhet, hogy megfeledkeznek a házassági évfordulókról, születésnapokról, vagy arról, hogy melyik a kedvenc étele párjuknak. És ha valami egyértelmű hibát követnek el, akkor ritkán kérnek bocsánatot.

3. Az ő életritmusukhoz kell igazodni

Ha valaki beleszeret egy Ikrek csillagjegyű személybe, akkor el kell fogadnia, hogy minden az ő ritmusában fog történni. Ez az elején nehéz lehet, de meg lehet szokni és még a jó oldalát is meg lehet látni.

Ha viszont fontos az egyéni szabadságod, hogy azt tedd, amit szeretsz, akkor sokáig nem tudsz együtt élni egy Ikrek személlyel.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!