Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Biztosan neked is vannak olyan barátaid, akikkel nem szívesen osztod meg a titkaidat, hiszen az első adandó alkalommal már tovább is adják másoknak.

Van néhány olyan csillagjegy, amely nagyon megbízható, jobb, ha inkább velük barátkozol!

Halak

A Halak csillagjegyben született személy nagyon empatikus és érzelmes, könnyen bele tudja élni magát bármilyen helyzetbe. Nyugodtan el lehet nekik mondani bármilyen titkot, soha nem fogja továbbmondani, hiszen tisztában van vele, hogy ezzel mennyire megbántana. Mindig figyel az apró részletekre is, bármilyen probléma esetén megpróbál maximális támogatást nyújtani.

Rák

Nagyon figyelmes, mindig tiszteletben tartja mások magánéletét. Bármit, amit elmondasz nekik, kettőtök között marad. Nagyon empatikus, ezért ne lepődj meg, ha állandóan tanácsokkal lát el, és arra ösztönöz, hogy lépj ki a kényelmi zónádból. Nyugodtan megbízhatsz benne, soha nem fog hátba szúrni.

Szűz

Teljes mértékben megbízhatsz a Szűz csillagjegyű ismerősödben, hiszen soha nem fogja másoknak kifecsegni a titkaidat. Bármilyen pikáns részletet elmondhatsz neki, hiszen teljes mértékben megbízhatsz benne, sőt, még jó tanácsokra is számíthatsz. Mindig figyelmesen meghallgat, bármilyen kérdéssel nyugodtan fordulhatsz hozzá.

Bika

Nem pletykás típus, nagyon jól lehet vele beszélgetni, hiszen soha nem kell arra figyelni, hogy mi is az, amit el lehet mondani neki. Kell egy kis idő, amíg közelebb enged magához, de utána a legjobb barátok lesztek, és nagyon megbízható. Türelmes, soha nem szól közbe, mindig végighallgat. Nem szól bele a dolgaidba, de azért mindig finoman elmondja a tanácsait.

Ikrek

Elsőre egyáltalán nem tűnik majd megbízhatónak, hiszen állandóan mond, fecseg, de, hidd el, hogy a számodra legfontosabb dolgokat soha nem fogja tovább adni másnak. Nagyon kellemes az Ikrek társasága, mindig jókat lehet vele beszélgetni, utána olyan, mintha levették volna a válladról a terhet. Neki aztán bármit elmondhatsz, mindenre nyitott, és nem fog negatívan ítélkezni feletted.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!